Onko iso ikäero este vai hidaste? Miehet vastaavat

AVA selvitti, voisivatko miehet deittailla itseään vanhempaa naista.

"Olen rakastunut itseäni kymmenen vuotta nuorempaan mieheen, mies on vasta 20 vuotta. Mieskin on rakastanut minuun, mutta ikäero tuottaa ongelmia. Häntä arastuttaa muun muassa vähäinen kokemus omaani verrattuna. Onko miehelle näin iso ikäero este, vaiko vain hidaste? Voisitko sinä nähdä tulevaisuutta vanhemman naisen kanssa?" kysyy nimimerkki Pikkupuuma.

AVA selvitti, mitä mieltä miehet ovat ikäerosta! Näin asiaa kommentoitiin?

"En halua tuottaa mielipahaa, mutta pelkään, ettei rakkaus tule kestämään. Toivon tietysti, että olen väärässä. Ei teillä kyllä ole paha tuo ikäero. Joskus mies, joskus nainen on sen kymmenen vuotta vanhempi tai nuorempi. Jos olisin tämä Pikkupuuma, niin ennen kuin tarina jatkuu pidemmälle haluaisin selventää, onko mies (poika) suhteessa oikeana kunnon miehenä vai onko hakusessa äitihahmo, joka tiskaa, pesee pyykit, kokkaa ja niin edelleen. Varmistaisin, ettei poika pelaa. Pitää muistaa, mitä itse tiesi rakkaudesta, kun oli 20 vuotta. Eipä paljoa.

Heppu on niin nuori, että uskon, että jossain vaiheessa hän huomaa olevansa jumissa. Samalla hän huomaa, että maailma on täynnä paljon muitakin kivoja, ja nuorempia, tyttöjä. Ja sitten alkaa seikkailu, joka aina päättyy huonosti.

Ei miehelle ikä niin paljoa merkitse sen jälkeen, kun on hiukan saanut vuosia, kokemuksia ja elämää taakseen. Yleensä mies on kuitenkin vanhempi suhteessa ja mielestäni aika monesti syystä. Itse en ole ikinä seurustellut minua vanhemman naisen kanssa – paitsi ensimmäisen tyttöystäväni, kun olin 17 ja hän 23. Siksi tiedänkin tämän kaavan. Toivon, että tämä 20-vuotias herra lakkaa miettimästä kokemuksien eroja tai lähtee treenaamaan muualla. Mikäs tosin parempaa kuin opetella oman, kymmenen vuotta vanhemman puumansa kanssa.
– Mies, sinkku, 45

"Rakkauden ei pitäisi katsoa ikää, joten en näe mitään syytä, miksei sitä voisi olla vanhemmankin kanssa. En usko, että seksi on käypä selitys sille, miksi ei voisi suhteeseen ryhtyä vaikka ikäeroa olisikin. Varmasti vanhempi nainen osaa opettaa miehelle asioita, ja miksei mies naiselle vaikka kokemusta onkin vähän. Ainakin hän tietää mistä itse pitää, jos ei muuta. Loppupeleissä oleellisin väline tähänkin on keskustelu. Tuo seksi kun ei varmasti ole sen suurempi ongelma."
– Mies, sinkku, 31

"Ikäero on korvien välissä eikä sukupuolessa. Jos se on tälle nimenomaiselle miehelle ongelma, se on hänen häviönsä. Ei kannata silti kavahtaa pikkupuumailutilanteita, jos niitä tulee vastaisuudessa vastaan. Haluaisin uskoa, että useimmat miehet (ja naiset) ovat riittävän fiksuja, etteivät tee itselleen ongelmia turhista asioista kuten ikäerosta."
– Mies, parisuhteessa (vain vuotta vanhemman naisen kanssa), 31

"Uskon, että ihmiset, joita ikäerot eivät kiinnosta, saavat suhteen toimimaan. Good for them! Omalla kohdalla täytyy myöntää, etten ole kiinnostunut vanhemmista naisista – ns. ikäraja menisi varmaan 2-3 vuotta itseäni vanhemmissa."
– Mies, avioliitossa, 29Mitä sinä haluaisit tietää miehistä? Käy esittämässä kysymyksesi !

Oletko aina halunnut tietää jotain naisista? Esitä kysymys !

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

AVA

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja