Mainos

Onko huono seksi hyvä syy jättää potentiaalinen kumppani?

Entä jos seksi on huonoa – siis todella huonoa – uuden kumppanin kanssa? Miten silloin kannattaa toimia?

Olet tavannut vihdoin kiinnostavan tyypin, joka tuntuu olevan lähes kaikin puolin täydellinen. Hän pitää sinuun yhteyttä säännöllisesti, tekee kanssasi suunnitelmia ja kuuntelee sinua. Teillä on helppo ja hyvä olla yhdessä. Perhosia vilisee vatsassa, hän  saa sinut hymyilemään. Mietit, että hän se saattaisi olla – se oikea.

Kunnes menette sänkyyn.

Ja seksi on huonoa. Todella huonoa. Apua?

No, sehän oli ensimmäinen kerta.

Mutta jos seksi on toistamiseen, kolmannen ja jopa neljännen kerran jälkeen huonoa, alkavat hälytyskellot soida.

“Hyvä paperilla, huono sängyssä” -sananparsi on monille tuttu. Mutta onko se, että seksi ei toimi, syy jättää leikki sikseen ja jättää potentiaalinen kumppani?

Ei välttämättä.

1. Mieti, mikä meni pieleen

Puuttuiko teiltä kemia lakanoiden välistä? Vai oliko niin, ettet kertonut kumppanillesi, mistä pidät? Siinä tapauksessa tuo toiveesi esille – kukaan ei ole ajatustenlukija. Se mikä on toiminut aiemmin jonkun muun kanssa, ei välttämättä toimi toisen kanssa. On jokaisen vastuulla tuoda itse esille, mikä itseä kiihottaa. Mieti myös, onko tosiaan niin että teiltä puuttuu seksuaalinen kemia kokonaan vai ettekö vain ”sopineet yhteen”?

2. Keskustelkaa

Kysy, miltä seksi kumppanistasi tuntui ja mistä hän pitää. Älä missään nimessä ala lytätä seksiänne. Kun kumppanisi hoksaa, että hänen tarpeensa ovat sinulle tärkeitä, hän ymmärtää että sinunkin seksuaaliset toiveesi ovat myös etusijalla. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

3. Rakentakaa välillenne seksuaalista jännitettä

Ehkäpä seksi ei toiminut, koska välillänne ei ollut tarpeeksi seksuaalista jännitettä? Lähetä hänelle seksikkäitä viestejä pitkin päivää ja koskettele häntä hellästi, vihjaillen. Toisin sanoen kiusoittele, nostata tunnelmaa.

Aika avuksi?

Olisi hölmöä heittää toimiva suhde romukoppaan vain siksi, ettei seksi luonnistu ensalkuunsa: se voi johtua jännityksestä tai väärinymmärryksistä. Seksi voi alkaa toimia myös ajan kanssa, kun opitte tuntemaan toisenne paremmin ja välillenne kasvaa luottamusta.

Mutta jos seksi ei välillänne toimi kaikista yrityksistä huolimatta, eikä ajan saatossakaan tapahdu muutosta parempaan ja molemmat olette tyytymättömiä tilanteeseen, mieti kannattaako suhdetta jatkaa. Seksi ja läheisyys kun ovat olennainen osa parisuhdetta.

Ekstravinkki: Kokeilkaa myös seksivälineitä:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.