Onko hän kanssasi vain seksin vuoksi?

Seksi on iso ja tärkeä osa suhdetta, mutta ei ainoa merkittävä tekijä. Jos epäilet, että kumppanisi on kanssasi vain petipuuhien vuoksi, lopeta suhde ennen kuin hän tekee sen.

Jos mies on kanssasi vain seksin takia, hän kyllä ennemmin tai myöhemmin lopettaa suhteen, kun on saanut tarpeekseen. Älä siis huijaa itseäsi jäämällä tuhoon tuomittuun suhteeseen siinä toivossa, että hän jonain päivänä herää haluamaan kunnon parisuhteen kanssasi.

Näistä merkeistä tiedät, että hän viihtyy kanssasi vain seksin vuoksi:

Hän ei puhu sitoutumisesta

Avioliitto ja sitoutuminen eivät kuulu hänen sanavarastoonsa. Hän kääntää aiheen muualle tai keksii tekosyyn, miksei moisista aiheista tarvitse keskustella. Jos hän käyttäytyy kuin poikaystävä, mutta välttelee sitoutumiseen liittyviä keskusteluja, hän ehkä haluaa vain kevyttä tapailua – seksin merkeissä.

Hän ottaa yhteyttä vain iltaisin

Tämä on selvä merkki. Jos hän muistaa sinua soitoin tai tekstiviestein vain ilta- tai yöaikaan, hän on ehdottomasti pelkkien petipuuhien perään. Mieti kaksi kertaa, haluatko jatkaa suhdetta tyypin kanssa, joka haluaa nähdä sinut vain pimeällä.

Hän käyttää sinuun enemmän rahaa kuin aikaa

Hän hukuttaa sinut lahjoihin ja illalliskutsuihin, muttei anna tarpeeksi aikaansa sinulle. Syy, miksi hän tuhlaa sinuun rahaa on ehkä se, että hän toivoo sinun heltyvän myöhemmin sängyssä, niin karulta kuin se kuulostaakin. Huomaatko ehkä olevasi humalassa tai humaltumassa aina, kun olet hänen kanssaan? Jos joka kerta, kun olette juhlissa tai ravintolassa, hän maksaa itsensä kipeäksi ostaessaan sinulle juomia toistensa perään, saattaa hän vain hakea tilaisuutta saattaa sinut kotiin – ja sänkyyn asti.

Et pääse tapaamaan hänen perhettään

Et koskaan pääse tutustumaan hänen perheeseensä, milloin minkäkin tekosyyn vuoksi. Jos hän ei selvästikään halua esitellä sinua lähipiirilleen, ole varuillasi. Jos hän haluaa vain seksiä kanssasi, hän ei ehkä halua edes puhua perheestään kanssasi.AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja