Mainos

Ongelma suoraan painajaisistasi: Kodin seinästä löytyi 30 000 mehiläistä

Runsas määrä mehiläisiä oli päässyt taloon sähköjohdoille tarkoitetusta aukosta.

Amerikkalainen kodinomistaja joutui yllättymään toden teolla, kun hän havaitsi mehiläisten pitävän meteliä talonsa seinässä.

– Se oli todella meluisaa. Näin ne hyrisemässä ja kerääntymässä kasaan. En voinut uskoa, että seinässä oli niin paljon mehiläisiä, mehiläsiongelmasta kärsinyt S. E. Daughtridge kommentoi.

Vuonna 2016 uutisoitiin, että mehiläisten selittämättömiä joukkotuhoja on tapahtunut eri puolilla maailmaa. Yhdeksi syyksi on epäilty torjunta-aineita.

Daughtridgesoitti apuun mehiläishoitajan, joka avasi seinän – ja löysi sen sisältä 30 000 mehiläistä!

Mehiläishoitaja Mickey Hegedusin mukaan mehiläisiä oli päässyt taloon sähköjohdoille tarkoitetusta aukosta. Kyseessä oli erityisen aggressiivinen mehiläislaji. Mehiläisiä kuitenkin tapetaan vain siinä tapauksessa, että mitään muuta vaihtoehtoa ei ole. Joissain Yhdysvaltain osavaltioissa mehiläisten tappaminen on kielletty.

Hegedus onnistui poistamaan luvattomat vuokralaiset erityisvalmisteisella mehiläisimurilla, joka imi mehiläiset laatikkoon. Pesän poistaminen seinästä vei viisi tuntia, ja Hegedus onnistui säästämään siitä 95 prosenttia.

– Minua pistettiin ehkä 30-40 kertaa. Yleensä pistoja tulee puoli tusinaa. 30-40 on paljon pistoja, ja vielä tuplavarusteiden läpi, Hegedus kuvasi CBS-uutisille.

Pesästä löytyi pörisevien asukkien lisäksi yli 18 kiloa hunajaa.

Mehiläiset on sijoitettu uuteen asuinpaikkaan.

***

7:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.