OnePlus 6T:stä tulossa edeltäjiä kalliimpi – vain kaksi värivaihtoehtoa aluksi?

OnePlus 6T:n julkistus lähestyy, ja viimeisimmät vuodot MySmartPrice-sivustolta antavat osviittaa uutuuden hinnasta ja muistimääristä. Tällä hetkellä näyttää, että tulossa olisi vain kaksi värivaihtoehtoa.

Tuleva OnePlus 6T näyttää olevan kallein OnePlus-älypuhelin toistaiseksi. Tuorein vuoto kertoo uutuuden Intian hinnat, jotka ovat nousseet suhteellisen merkittävästi. OnePlus 6T 6 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla, eli edullisin versio, maksaa Intiassa 37 999 rupiaa, eli noin 450 euroa. Vertailun vuoksi OnePlus 6 maksoi Intiassa markkinoille saapuessaan 34 999 rupiaa, eli noin 415 euroa.

Intian hintakehitys heijastunee melko suoraan myös länsimaihin. OnePlus 6:n edullisin versio maksoi Suomessa julkaisunsa yhteydessä 519 euroa, ja mikäli hinnat kipuavat vajaat yhdeksän prosenttia kuten Intiassa, voi OnePlus 6T:n hinta ylittää jo yli 550 euroa. Tietenkään ei ole varmaa, että hintakehitys täällä olisi samanlaista, mutta on erittäin epätodennäköistä, että hinnat nousisivat vain joillakin markkinoilla.

Kalliimmat OnePlus 6T:n versiot 8 gigatavun RAM-muistilla ja joko 128 tai 256 gigatavun tallennusmuistilla maksavat Intiassa tämän hetken tiedon mukaan 40 999 ja 44 999 rupiaa, eli noin 485 ja 530 euroa. Suomessa kalliimpien versioiden hinnat noussevat näin ollen 650 euron tietämille.

Vuoto kertoo myös, että OnePlus 6T:stä olisi julkaisun yhteydessä saatavilla vain kaksi värivaihtoehtoa, musta Mirror Black, sekä mattapintaisempi Midnight Black.

OnePlus 6T:stä tiedetään vuotojen ansiosta jo melkoisesti. Laitteessa on tämän hetken tiedon mukaan suuri 6,41 tuuman näyttö pienellä ”vesipisaralovella”. Laitteen takapuolella on kaksi kameraa ja sen sisuksissa on Qualcommin tehokas Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. Perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä puolestaan loistaa nyt poissaolollaan myös OnePlussan älypuhelimessa.

OnePlus 6T julkistetaan New Yorkissa 30. lokakuuta. Puhelimen myynti puolestaan alkaa 6. marraskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja