"On aivan okei olla mies, jolla on mielipide!" Entä, jos miehille puhuttaisiin kuin naisille?

Voivatko kurvikkaat isät todella olla onnellisia? Twitter-tili neuvoo isäksi tulleita miehiä tavalla, jolla äitejä yleensä neuvotaan. 

Entä, jos neuvoisimme isiä kuten neuvomme äitejä?

Breakingnews.ie listasi Manwhohasitall-nimisen Twitter-tilin tviitit, joissa isäksi tulleita miehiä neuvotaan kuten äitejä. 

Tviiteissä miehiä neuvotaan esimerkiksi olemaan kilttejä kaikille tapaamilleen ihmisille, elämään intohimoisesti ja seuraamaan sydäntään. Yksi tviitti pohtii, voivatko kurvikkaat isät todella olla onnellisia.

Tilin perustaja haluaa pysyä nimettömänä. Hän kommentoi Huffington Post -lehdelle, että kannustaa ehdottomasti kaikkien isien työntekoa.

– Töissä käyminen lisää isien itsetuntoa ja antaa heille toisen identiteetin pelkän isyyden rinnalle, tilin luoja totesi samaan sarkastiseen tyyliin, joka hänen tviiteissään näkyy.

Näin miehiä voisi neuvoa

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

Minulla ei ole ongelmaa miesjohtajien kanssa, kunhan he jättävät hormoninsa kotiin.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

Miesjournalistit eivät ole minulle ongelma, kunhan he pärjäävät paineen alla.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

Minulla ei ole mitään työssäkäyviä isiä vastaan, kunhan he osaavat keskittyä työhönsä.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

MIEHET! Korostakaa parhaita piirteitänne, kuten kauniita silmiänne, ja viekää näin huomio pois epätäydellisyyksistänne. Kuten siitä, että nypitte ruokaanne kuin linnut.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

Kaikille miehille, joilla on mielipide: ÄLÄ PELKÄÄ sanoa sitä ääneen! On aivan OKEI olla mies, jolla on mielipide! Joistain naisista se on jopa viehättävää.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

PÄIVÄN KYSYMYS: kuinka voisimme auttaa hyvin menestyviä, yli 50-vuotiaita miesjohtajia pysymään relevantteina, näkyvinä ja tärkeinä?

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

KAIKKI MIEHET! Tuntekaa kasvojenne muoto ja säteilkää itsevarmuutta niissä väreissä ja tyyleissä, jotka sopivat juuri TEILLE, yksilöille! Tunne olosi mahtavaksi jokainen päivä!

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

TYÖSSÄKÄYVÄ ISÄ! Terveellinen ruokavinkki: pidä muutama päärynä povitaskussasi, jotta voit tyydyttää aamupäivän sokerihimon terveellisesti!

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

KAIKKI MIEHET! Välttäkää käsivarren kammottava kanannahka-look. Kiedo ongelma-alue kelmuun 148 tunniksi. Huuhtele ja toista. Omaa aikaa, vain sinulle!

Niin – oudoltahan ne kuulostavat. Naistenlehdistä samanlaisia lausahduksia kuitenkin löytyy harva se päivä.

Sitä sietää miettiä.


Lue myös:

    Uusimmat