Omistaja löysi pienen corginsa "kuin murhan jäljiltä" – Gody-koiran kuva ei onneksi ole aivan sitä, miltä näyttää: "Itse olisin mennyt välittömästi paniikkiin"

Kuvat "verisestä" Gody-koirasta saivat netin kauhistumaan. Sitten huvittava totuus corginpennun seikkailuista selvisi...

Gody-koira pelästytti omistajansa hilloseikkailullaan. Nuoren koiran kuvat järkyttivät myös nettikansaa, ennen kuin totuus paljastui, kertoo Mirror.

Gody halusi vain hilloa

Candy The Corgi Official -sivulla jaetuissa kuvissa pieni corgi makaa punaiseen aineeseen töhrittynä. Aine ei kuitenkaan ole verta – vaan hilloa.

– Godylle tuli tylsää ja se otti itsenäisesti vahtimatta jäänyttä hilloa, kun omistajat eivät olleet paikalla. Ei liene tarpeen sanoa, että kaikki saivat pienen sydänkohtauksen, Facebook-sivu Dog Squad TV kuvailee.

Hilloa hamstranneella Godylla on kaiken lisäksi taipumusta maata selällään nukkuessaan. Siksi otokset lattialla makaavasta pennusta näyttävätkin hyvin brutaaleilta!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Luojan kiitos se oli vain hilloa"

Nettikansa järkyttyikin koiran "verisistä" kuvista – ainakin aluksi.

– Kun näin tämän, mietin ensimmäisenä, miksi julkaisisit jotain tällaista. Sitten luin, mitä (kuvassa) on tapahtunut, Jennifer L Mayer Norris kirjoittaa Facebookissa.

– Itse olisin mennyt välittömästi paniikkiin ja alkanut itkeä samalla, kun juoksen tarkistamaan pennun kunnon. Mikä sydänkohtaus! Nyt se on hauskaa, kun tietää, että kyseessä on hillo, Sharon Willingham kirjoittaa.

– Luojan kiitos se oli vain hilloa! Olin aluksi hyvin järkyttynyt ja minua etoi se, miten koiraa on kohdeltu kaltoin. Olen niin helpottunut! Jodi Lesser sanoo.

Tykkää sotkea ja nukkua

Koiran nimestä on ollut netissä monia tulkintoja, ja osa on kutsunut sitä myös Picklesiksi. Omistajan mukaan kyseessä on kuitenkin Candy-corgin pentu. Gody on vasta kaksikuinen.

– Koska se on pentu, kuten muutkin vauvakoirat, se tykkää sotkea ja nukkua paljon, Vietnamissa asuva omistaja kertoi Bored Panda -sivustolle.

Lue myös:

    Uusimmat