Omaehtoisessa karanteenissa ollut Kanye West sai vihdoin suosikkiruokaansa– tätä he syövät Kim Kardashianin kanssa McDonald'sissa

1:19
Donald Trump ja Kanye West tapasivat valkoisessa talossa – sirkushan siitä tuli

Myös Westin perhe pitää pikaruoasta.

Rap-artisti Kanye West julisti vuonna 2018 Twitter-tilillään lempiravintolakseen pikaruokaketju McDonald'sin. West on kirjoittanut jopa ravintolaa koskevan runon, jossa lukee muun muassa näin: 

McDonald's, hitto soikoon. Ne ranskalaiset näyttää niin hyvälle. Tiesin, että dieettikokis oli kateellinen ranskanperunoille. Myös McNuggetit olivat kateellisia ranskanperunoille. Jopa McRibsit olivat kateellisia niille. Voin nähdä sen hänen keinotekoisten lihasilmien kautta. 

Rakkaus ravintolaa ja pikaruokaa kohtaan ei ole  tiettävästi laantunut neljän vuoden aikana, sillä West bongattiin Los Angelelissa sijaitsevasta Mc Donald'sista ensimmäistä kertaa sitten eristyksen. West ja hänen vaimonsa Kim Kardashian ovat olleet omaehtoisessa karanteenissa koronaviruksen ehkäisemiseksi. 

West kantoi kädessään paperista McDonald's -pussia ja kahvikuppia. 

Pikaruokaketju julkaisi taannoin mainoskampanjan yhteydessä julkkisten suosikkitilauksia ravintolassa. Westin suosikkeihin kuului kuuden kappaleen nugetit, jotka huuhdotaan alas suklaa McFlurryllä. Dippinä rap-artisti suosii BBQ-kastiketta. Hänen vaimonsa Kim on tiettävästi myös nugettejen ystävä, mutta hän kuitenkin pitää enemmän ravintolan jälkiruoista. Kuten hunajalla maustettu McFlurry ja omenapiiras. Myös juustohampurilainen maistuu tositelevisiotähdelle. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja