Koko Kardashianin klaani laittoi itsensä karanteeniin – somekansa ei ollut asiaan tyytyväisiä: "Meillä ei ole tukuttain rahaa"

Kendall Jenner ja Kim Kardashian loisti Emmy-gaalan lavalla 0:36
Kim Kardashian ja Kendall Jenner loistivat Emmy-gaalan lavalla.

Kardashianin klaani haluaa suojata itseään ja muita koronavirukselta.

Kardashianin klaani on ottanut koronaviruspandemian tosissaan. Kim Kardashian julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagram Stories -palvelussa videon, jossa näytti, kuinka hän desinfioi jopa siskoltaan saaman lahjansa. Nyt perhe on ottanut vieläkin järeämmät keinot käyttöönsä, sillä he ovat täysin eristyksissä toisistaan ja muista kontakteista.

Kim julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on pikkusiskonsa Kylie Jennerin kanssa. 

– Selasin vanhoja kuvia ja löysin tämän otoksen ja minulla tuli ikävä siskoani. Olemme kaikki perheenjäsenet tällä hetkellä erillään toisistamme ja kotona karanteenissa. Se on vaikeaa, mutta tämä täytyy tehdä oman ja muiden turvallisuuden vuoksi. Ota tosissaan varoitukset ja pysy kotonasi, jotta viruksen leviäminen saataisiin estettyä, yhdessä pääsemme tämän kaiken läpi, Kim kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Kimin sisko on kommentoinut kuvaa. 

– Ikävä,  Khloé Kardashian kirjoittaa. 

Kimin seuraajat kiitävät  Kardashianin perhettä  hyvästä esimerkistä kommenteissa. 

– Aamen, olen niin samaa mieltä kanssasi, seuraaja kirjoittaa. 

– Kiitos paljon Kim. Teemme kaikki parhaamme, toinen seuraajsita kirjoittaa.

Osa seuraajista ei suodata puolestaan Kimin päivitystä, vaan on sitä mieltä, että Kardashianin perheellä on hieman erilaiset oltavat karanteenissa kuin "tavallisilla tallaajilla". 

– Kim, sinun on todella helppo sanoa, että pysy kotona. Meillä ei ole tukuttain rahaa, olen sinkkuäiti, joka kamppailee laskujensa kanssa. On turhauttavaa, kun joudun pysymään koko ajan helpotusta luojalta, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Ehkä voisit lahjoittaa kaikki miljoonasi, joita käytät hyödyttömään materiaan, pelastamaan ihmisiä maassasi ja ympäri maailman, toinen seuraaja kirjoittaa tuohtuneena. 

– Kimberly, minulla on pino laskuja, jotka odottavat maksamista, seuraaja kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat