Oma elokuvateatteri luksusjahdilla, 870 euron jäätelöannoksia – nämä miljardöörien lapset viettävät satumaista kesää

Kesäloma on useimpien lasten suosikkiaikaa jäätelöineen, retkineen ja leikkeineen, mutta miljonäärien lapset pääsevät nauttimaan aivan erityisistä luksusviihdykkeistä.

Muotisuunnittelija, miljardööri Nina Naustdal hemmottelee lapsikatrastaan vuokraamallaan jahdilla, jolla perhe kiertää Välimerellä.

11-vuotias Leah, 9-vuotias Alexa ja 7-vuotias Noah pääsevät jahdilta omalle kelluvalle trampoliinilleen, yksityiseen vesiliukumäkeen sekä saavat ajella moottoroidulla surffilaudalla, kertoo Mirror.

Naustdalin vuokraamassa jahdissa on kahdeksan makuuhuonetta, oleskeluhuone, ruokasali sekä oma elokuvateatteri. Komeus maksaa vaatimattomat 112 000 euroa viikossa.

– Se on oikein järkevän kokoinen, sen voi parkkeerata satamaan ja sitä on helppo liikuttaa, perheenäiti kommentoi kesähankintaansa Channel 5:n Billionaire Babies: Spoilt Rotten -ohjelmassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oma eläintarha ja ökyautoja

Dubaissa asuva 16-vuotias Rashed Belhasa  puolestaan viettää yhtä lailla ylellistä kesälomaa.

Pojalla on kokonainen oma eläintarha, jossa asustaa yhteensä yli 500 eläintä. Tarhassa ovat vierailleet muun muassa Paris Hilton, Mariah Carey sekä Jackie Chan.

Nuori mies omistaa myös kuusi luksusautoa: kolme Rolls Roycea, kaksi Lamborghinia ja Ferrarin. Hänellä itsellään ei vielä ole ajokorttia, mutta kuskin palkkaaminen tuskin rasittaa lompakkoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kinteistömiljardöörin poikana Belhasa uskoo tietävänsä, mikä on avain menestykseen.

– Elämässä on kyse kontakteista. Isäni aloitti tyhjästä, mutta hän on menestynyt kontaktiensa avulla.

Kullalla silattua jäätelöä

Jäätelökesää viettävät New Yorkissa asuvat sisarukset Ella ja Charlie. Heille tarjoillaan kristallimaljasta kullalla koristeltua jäätelöä, jonka vanilja on peräisin Tahitilta ja Madagaskarilta. Pinnalla on maailman kalleinta suklaata sekä makeaa kaviaaria.

Annoksen hinta on 870 euroa.

– Maistuu hyvältä, lapset kommentoivat.  

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Mitä köyhä lapsi tekee kesällä? 16:48
Kaikilla lapsilla kesäloma ei suju yhtä hulppeissa tunnelmissa. Mitä köyhä lapsi tekee kesälomalla?

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat