Teinityttö valehteli äidilleen ja koki julkisen nöyryytyksen: "Vanhemmuutta hienoimmillaan"

Äidin ja tyttären välinen kiista johti julkiseen nöyryytykseen.

Ohikulkijat hämmästyivät Floridassa, kun Cape Coralissa sijaitsevassa risteyksessä saatiin todistaa eriskummallista rangaistusta. 

Todistajien ja Facebookiin ladatun videon mukaan teinityttö pakotettiin risteykseen pitelemään kylttiä, jossa luki: "Valehtelin. Nöyryytin äitiäni ja itseäni." Videota on katsottu tuhansia kertoja.

Videon jakoi Faceebookiin Ashley Domonique Atty, joka kirjoitti videon yhteyteen: "Kotimatkalla todistimme vanhemmuutta hienoimmillaan."

Nimettomänä pysyttelevä nainen kertoo puolestaan NBC-2-uutisasemalle nähneensä sosiaalisessa mediassa päivityksen tilanteesta kahdelta iltapäivällä ja ajaneensa tytön ja ilmeisesti hänen äitinsä ohi vielä 16.30. Hän kertoo soittaneensa poliisille oltuaan huolissaan tytön turvallisuudesta.

Rangaistus valehtelusta

Wbay.com-sivuston mukaan kyseessä oli rangaistus siitä, ettei 17-vuotias tyttö ollut kertonut äidilleen, missä oli ollut. Tytön isäpuolen mukaan teini oli valehdellut useita kertoja. Hänelle annettiin kaksi vaihtoehtoa: julkinen nöyryytys tai koko kesän kestävä aresti. Mies uskoo tytön olevan nyt "parempi ihminen".

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs NBC-2-uutisaseman haastattelema mies puolestaan uskoo, että radikaalilla rangaistuksella olisi tyttöön päinvastainen vaikutus kuin äiti toivoisi. Mielipiteet rangaistuksesta ovat kuitenkin vaihdelleet, monen mielestä rangaistus oli osuva.

Cape Coralin poliisi kävi paikan päällä varmistamassa, että kaikki oli hyvin. NBC:n mukaan poliisi myös vahvisti, että teinillä oli vettä lähistöllä kuumana päivänä, eikä kukaan kärsinyt tilanteesta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: NBC-2, Yahoo, Wbay.com

Lue myös:

    Uusimmat