Olli Herman ottaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vakavasti: "Kun ollaan äärirajoilla, niin treenaaminen vasta alkaa"

Olli Herman nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tulevana syksynä.

Tanssii Tähtien Kanssa -parketin valloittaa tänä syksynä kansainvälistä uraa uurtaneen Reckless Love -yhtyeen keulamies Olli Herman, 36. Bändin lisäksi soolouraa tekevällä miehellä on aina sata rautaa tulessa, ja nyt vuorossa ovat tanssiaskeleet.

Ollin lennokkaalla lavapreesensillä ei ole tekemistä varsinaisen tanssitaustan kanssa, vaikka pikkupoikana hän kävikin balettitunneilla. Lavalla tehdyt spontaanit spagaatit ja muut näyttävät ketkutukset ovatkin tuottaneet ne kaikkein kivuliaimmat tanssimuistot. Onneksi kipukynnys on korkea – lavalla on täräytetty tohjoksi jopa polven kierukka, mutta keikka vedettiin loppuun saakka. Tässä piileekin myös yksi Ollin vahvuus.

Kun ollaan äärirajoilla, niin treenaaminen vasta alkaa. Joten bring it on! Olli toteaa.

Tämä sopii Ollin opettajalle Katri Mäkiselle, joka on tunnettu tiukasta treenistä ja kovasta kuristaan. Ollin kapina-asenne taas saattaa aiheuttaa ongelmia – miehen kun on välillä vaikea noudattaa muiden asettamia sääntöjä. Katri vakuuttaa laittavansa miehen ruotuun ja uskoo yhteisen sävelen löytyvän, sillä Olli on heittäytyjä, joka tulee yllättymään itsekin uusista, tanssin kautta löytyvistä puolistaan. Vaikka tanssitaitoja ei ole, tanssikärpäsen puraistua rokkikukkoa kaikki on mahdollista.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat