Oliver Kapanen, 19, taklattiin vaarallisesti laitaan – pää retkahti, lupaus kieriskeli jäässä

Oliver Kapanen lensi laitaan – pää retkahti ikävästi, lupaus kieriskeli pitkään tuskaisena jäässä 2:00
Vaarallinen tilanne, jossa Oliver Kapanen loukkaantui, näkyy tästä.

KalPa-hyökkääjä Oliver Kapanen lensi KooKoon Ari Gröndahlin taklauksesta vaarallisesti päätylaitaan, ja lupauksen pää retkahti ikävästi Kuopiossa pelattavassa jääkiekon SM-liigaottelussa.

Gröndahl taklasi vieressään luistellutta Kapasta avauserässä päädyn lähellä, ja Kapanen lensi lujaa laitaan. Hidastukset näyttivät Kapasen pään retkahtaneen tilanteessa.

19-vuotias lupaus kieriskeli jäässä tuskaisena, ja ottelu oli pitkään kesken, kunnes Kapanen pääsi poistumaan pukusuojaan.

Tilanne näkyy ylälaidan videolta.

KooKoo-puolustaja Gröndahl sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen estämisestä. Kouvolalainen vierasjoukkue johti ottelua tapahtumahetkellä 2–1. Numerot olivat KooKoolle kahden erän jälkeen 3–2.

KooKoo tekee 0-1 maalin 0:55
Heikki Liedes vei KooKoon johtoon "oho-maalilla" jo 23 sekunnin pelin jälkeen.

KalPa tekee 1-1 maalin ylivoimalla 1:26
Lasse Lappalainen tälläsi KalPan 1–1-tasalukemiin kahden miehen ylivoimalla.

KooKoo tekee 1-2 maalin 1:04