Olisiko sinussa ainesta hulluksi hamstraajaksi? Tässä ovat hälytysmerkit!

Onko sinusta kehittymässä hamstraaja? Kokosimme listan tavaroista, jotka paljastavat piilevän tavan.

Rikkinäiset sukkahousut lämmittävät housujen alla ja rikkinäisen kupin voi vielä joskus korjata, vai mitä? Piilevän hamstraajan tunnistaa siitä, että mitään ei heitetä pois.

Hamstraajan kotoa löytyviä tavaroita:

Rikkinäiset sukkahousut

Niitä on niin kätevä käyttää vaikkapa talvella housujen alla lämmittämässä, eikös. Seurauksena sinun on vaikea löytää ehjiä sukkahousuja kaikkien rikkinäisten seasta – mitäpä jos kuitenkin vain käyttäisit ehjiä sukkahousuja lisälämmikkeenä?

Ylimääräiset astiat

Sait joltakin lahjaksi kuppiparin, jota et koskaan käytä, mutta jota et kuitenkaan raaski heittää poiskaan. Itse asiassa aika suuri osa kaapeistasi on täytetty astioilla ja kokkausvälineillä, joita et koskaan käytä.

Et tiedä, mitä kaikkea varastostasi löytyy

Todennäköisesti se on siis täynnä kaikenlaista turhaa. Jos olet pärjännyt vuoden ilman varastoon sijoittamiasi tavaroita, et todennäköisesti tarvitse niistä mitään.

"Eihän tätä voi heittää pois!"

Siivoat kaappejasi ja siinä se on: ala-asteen piirustuskokoelmasi, kirjeenvaihtokavereiden lähettämät kirjeet ja joulukortit menneiltä vuosikymmeniltä. Ammattijärjestäjien nyrkkisäännön mukaan tällaisten muistojen tulisi mahtua yhteen laatikkoon, mutta aloittelevalla hamstraajalla niitä taitaa olla useampi...

Käyttämättömät vaatteet

Aloittelevan hamstraajan kaapissa on paljon vaatteita, jotka eivät mahdu päälle tai joita hän suorastaan inhoaa. Silti niitä "voi vielä joskus tarvita".

Käytetyt muovi- ja lasipurkit

Jogurttipurkkeja, karkkilaatikoita ja kurkkupurkkeja. Lasi- ja muovipurkkeja tarvitsee silloin tällöin, mutta jos sinulla on niitä kokonainen laatikollinen, voi olla hyvä pienentää kokoelmaa.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat