"Olisi ollut fantastista pelata tällainen ottelu 75 000 katsojan edessä" – Berliinin olympiastadionilla räpsähti neljästi

Hertha Berlin otti murskavoiton jalkapallon Saksan Bundesliigan paikalliskamppailussa perjantaina. Hertha kaatoi tyhjällä Berliinin olympiastadionilla paikalliskilpailija Union Berlinin 4–0.

Kaikki maalit syntyivät toisella puoliajalla. Herthan maaleista vastasivat Vedad Ibisevic, Dodi Lukebakio, Matheus Cunha ja Dedryck Boyata.

Berliinin olympiastadionille mahtuisi 74 000 katsojaa, mutta nyt jättistadion kumisi tyhjyyttään koronavirusrajoitusten takia. Ennen ottelua pidettiin minuutin hiljainen hetki koronaviruksen uhrien muistoksi.

– Olisi ollut fantastista pelata tällainen ottelu 75 000 katsojan edessä. Mutta toivottavasti faneilla ainakin oli hauskaa televisioiden ääressä, Herthan päävalmentaja Bruno Labbadia sanoi.

Molemmat berliiniläisseurat ovat Bundesliigan keskikastissa. Ennen ottelua Hertha oli vain pisteen Unionia edellä. Nyt Hertha nousi liigassa kymmenenneksi, kun Union on sijalla 12.

Bundesliigan kausi pääsi jatkumaan viime viikonloppuna tyhjien katsomoiden edessä oltuaan kaksi kuukautta tauolla koronaviruksen takia. Normaalisti kausi olisi jo päättynyt toukokuussa, mutta nyt jäljellä on tämän viikonlopun jälkeen vielä seitsemän ottelukierrosta.

Lauantaina nähdään odotettu Borussia Mönchengladbachin ensimmäinen ottelu koronatauon jälkeen. Bundesliigassa kolmantena oleva seura aikoo sijoittaa tyhjiin katsomoihin 13 000 printattua pahviversiota seuran faneista.

Lue myös:

    Uusimmat