Liikuttava teko lentokoneessa – tuntematon mies sai kanssamatkustajan kyyneliin

Kun itsekin on vanhempi, tunnistaa helpommin toisen vanhemman avuntarpeen.

Pienten lasten kanssa matkustaminen on aina hieman haastavaa, mutta erityisen vaikeaa se voi olla silloin, jos on itse raskaana. Lennolla Minneapolisista Atlantaan eräs pienen, itkuisen pojan kanssa matkustava, odottava äiti, tapasi miehen, joka näki naisen avuntarpeen.

Ja päätti auttaa.

Lennolla oli mukana myös nainen nimeltä Angela Byrd, joka todisti miehen ystävällisyyden. Byrd jakoi tarinan GAFollowers - Everything Georgia -Facebook-sivustolla.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lennolla takaisin Georgiaan, tämä mies, joka oli naiselle tuntematon, tarjosi apuaan, koska nainen oli raskaana ja yksin lennolla ja hänen poikansa oli hermostunut ja kiukutteli.

Mies kertoi hänelle, että hän oli isä, ja hän halusi auttaa, jotta nainen voisi levätä. Hän käveli pitkin käytävää suurimman osan lennosta Minneapolisista Atlantaan lohduttaen tämän naisen poikaa, aivan kuin poika olisi hänen omansa.

"Olin kyynelissä... En siksi, että mies oli valkoinen ja nainen musta... vaan siksi, että se osoitti minulle tänään, että sekasortoa täynnä olevassa maailmassa on vielä hyviäkin ihmisiä." - Angela Byrd 

HYVÄÄ TYÖTÄ!"

Video: Mitä isit osaavat?


Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja