"Oli hyvin vaikeaa selittää äänet, jotka tulivat makuuhuoneestanne" – pariskunta kiusaantui naapurin syytöksistä

2:45

Naapuri valitti kuulemistaan seksiäänistä. "Iltapäivän iloista" syytetty pariskunta vakuutti kuitenkin, etteivät äänet olleet heistä lähtöisin.

Yllä olevalla videolla lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Jari Sinkkonen kertoo, miten tulisi toimia, jos lapsi yllättää vanhempansa harrastamasta seksiä.

Australian Waranassa asuva Ali Cashat kertoo saaneensa kiusallisen viestin lähistöllä asuvalta isoäidiltä. Tapahtuneesta uutisoi muun muassa australialainen Sunshine Coast Daily.

"Tämä on hiukan kiusallista, ajattelimme kuitenkin, että olisi viisasta saattaa tämä tietoonne", Cashatin saamassa viestissä luki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nimettömänä pysyttelevä isoäiti kirjoittaa kirjeessään olleensa edellisenä viikonloppuna lapsenlapsensa kanssa rannalla, kun kaksikko käveli Cashatin talon ohi väärällä hetkellä.

"Oli hyvin vaikeaa selittää nuorelle lapsenlapselleni äänet, jotka tulivat makuuhuoneestanne", isoäiti huomauttaa. Isoäiti oli kävellyt lapsenlapsensa kanssa talon vierestä kulkevalla polulla.

Nainen toteaa viestissään, ettei halua puuttua pariskunnan yksityisyyteen, mutta hän suosittelee ikkunan sulkemista, jotta vastaava ei toistuisi enää.

"Talonvahti on myöntänyt 'iltapäivän ilot'"

Cashat haluaa kuitenkin torpata syytökset. Hän vakuuttaa, että kyseessä oli tietyllä tapaa väärinkäsitys. Ei tosin itse aktin kannalta, mutta ainakin sitä harjoittaneen pariskunnan henkilöllisyyden kannalta. Cashat julkaisi saamansa kirjeen sosiaalisessa mediassa, ja vakuutti, ettei ollut itse tuolloin rietastelemassa.

Cashat ja hänen miehensä olivat nimittäin olleet kyseisenä ajankohtana ulkomailla.  Syyllinen olikin talonvahdin hommaan värvätty henkilö.

"He ovat olleet naimisissa aivan liian kauan ottaakseen osaa moisiin aktiviteetteihin..."

– Talonvahti on myöntänyt "iltapäivän ilot", Cashat toteaa.

– Talonomistajat haluavat ilmaista vilpittömän häpeänsä väärästä syytöksestä, sillä he ovat olleet naimisissa aivan liian kauan ottaakseen osaa moisiin aktiviteetteihin ja vielä sellaisella innolla ennen auringonlaskua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja