Mainos

Äänekkäästä seksistä ärsyyntynyt nainen jätti viestin naapurilleen – sai upean vastauksen

Äänekkäästä seksistä valittaminen johti yllättävään ystävyyteen.

Jenna Levine, opiskelija Syracusen yliopistossa, kärsi kovaäänisestä naapurista asuntolassaan. Huoneessa 338 tapahtuva villi ja äänekäs seksin harrastaminen kävi Levinen hermoille, mutta johti myös yllättävään ystävyyteen. 

Naapurinsa intiimielämän kuunteluun kyllästynyt Levine päätti sujauttaa naapurin oven ali viestin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viestissä luki: "Hei naapuri, olisitko kiltti ja harrastaisit seksiä hieman hiljempaa? Jotkut meistä yrittävät ottaa nokosia eivätkä kaipaa muistutusta siitä, kuinka yksin he ovat... Rakastele vapaasti niin paljon kuin haluat. Mutta ole kiltti ja tee tuhmuuksia hieman hiljempaa. Kiitos!"

Levine julkaisi Twitterissä kuvat niin viestistä kuin sen toimittamisesta naapurille. Viestin toimitusta seurasi kuitenkin vielä yllätys, josta Levine niin ikään otti kuvamuotoiset todisteet. 

Naapuri toimitti nimittäin myös viestin Levinelle tämän oven ali. Levine sai sekä suklaalevyn, jonka päällä luki: "Syvimmät pahoitteluni. Toivottavasti nautit tästä suklaalevystä", kuin kortin, jossa oli pitkä anteeksipyyntö.

Kortissa luki: "Rakkain naapuri, olen todella, todella pahoillani siitä, etten tajunnut, kuinka kovaääninen olin ja tiedättehän, joskus äänekäs seksi on aika kuumaa, mutta luonnollisesti sinun kustannuksellasi, mitä pyydän anteeksi vilpittömästi. Olen todella, todella pahoillani, toivon, ettei tätä ole tapahtunut liian usein, ja kiitos uskomattomasta ja hulvattomasta kortista. Yritän todellakin tehdä tuhmuuksia merkittävästi hiljempaa. Äläkä murehdi, et ole yksin ainiaan. Oikea ihminen tulee vastaan, kun aika on kypsä. Olin sinkku 18 vuotta. Haha, pyydän kerran vielä anteeksi vilpittömästi ja syvästi. Anteeksi. Huone 338."

Levinen twiittiä uskomattoman kypsästä viestinvaihdosta on uudelleentwiitattu liki 50 000 kertaa ja siitä on tykätty huikeat 116 000 kertaa.

0:59

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.