Olga ja Tuukka Temonen tekivät pääsiäisenä perhematkan Italiaan – reissu piti tehdä alun perin jo viisi vuotta sitten

Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan 4:15
Olga Temonen kertoi voinnistaan Jussi-gaalassa maaliskuussa 2024.

Ohjaaja Tuukka Temonen kertoi Instagramissa perhematkastaan Italiaan. 

Ohjaaja Tuukka Temonen kertoi 3. huhtikuuta Instagramissa, että on ollut vaimonsa Olga Temosen ja lastensa kanssa pääsiäisenä Iseo-järvellä Italiassa. Parilla on kolme lasta. 

– Olga varasi meille matkan etelään vuonna 2019. Sitten tuli kaikkea koronaa ja muuta. Matkaa siirrettiin useasti, ja sen tarkoituskin muuttui monesti. Nyt siirretty matka lunastettiin pidennetyn pääsiäisen muodossa Italiassa Iseo-järvellä, Tuukka kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuukka on jakanut reissusta kuvia, joissa näkyy upeita maisemia ja hänen perhettään. Perhe näytti lomailleen pizzansyönnin ja rentoutumisen merkeissä.

Loma sai Tuukan kuitenkin pohtimaan syvemmin elämää. 

–  Eniten mietin sitä, voisiko sitä aloittaa kaiken alusta jossain vieraassa maassa? Varmasti voisi, mutta ei ehkä saisi tehdä näitä asioita, mitä täällä kotona saa tehdä. Toisaalta kyllä minä tuolla pizzeriassa pärjäisin paremmin kuin hyvin, mutta ohjaamaan olisi varmaan turha haaveilla, Tuukka kirjoitti.

Olga nähtiin julkisuudessa ensimmäistä kertaa Jussi-gaalassa 22. maaliskuuta sen jälkeen, kun hän kertoi viime vuoden lopussa aivokasvaimestaan. Maaliskuun alussa hän kertoi Instagram-seuraajilleen lähteneensä hoitoihin Hollantiin ja Saksaan.

Olga kertoi Jussi-gaalan punaisella matolla MTV Uutisille vointinsa olevan tällä hetkellä todella hyvä.

– Oireeni ovat pienentyneet tosi paljon, voin hyvin. Tuumori on nyt pienentynyt niin paljon, että se on käytännössä poissa. Toivotaan, ettei uutta tule, hän kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat