Oletko koskaan onnellisessa suhteessa ollessasi ihastunut voimakkaasti johonkin toiseen ihmiseen? Naiset vastaavat

0:48
Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Oletko koskaan onnellisessa suhteessa ollessasi ihastunut voimakkaasti johonkin toiseen ihmiseen? Menikö tunne ohi, vai mitä tapahtui? Kerroitko kumppanillesi?" kysyy nimimerkki Ihanvaanmielenkiinnosta.

Näin raati vastasi

"En ole ollut onnellisessa suhteessa, mutta onnettomassakaan en ole ihastunut koskaan toiseen mieheen."
– 29, sinkku

"En ole ihastunut onnellisessa suhteessa kehenkään. Rakastan miesystävääni niin paljon, että kukaan ei mahdu siihen väliin."
– 45, parisuhteessa

"Olen ihastunut vahvasti, muutamankin kerran. Ihastus on omaakin seksielämää piristänyt. Ajatusta pidemmälle en mieheni selän takana veisi, en ole hänelle kertonutkaan. Kaikki ihastumiset ovat myös olleet ohimeneviä, osa välillä käy vielä fantasioiden muodossa mielessä, kun on hormonien puolesta himokkaampi hetki."
– 28, naimisissa

"Onnellisessa suhteessa en ikinä ihastuisi toiseen. Enkä ole ihastunut. Olen myös oppinut tuntemaan itseni ja omat tarpeeni paremmin, muutaman epäonnistumisen jälkeen. Muutama epäonnellinen suhde kyllä ajoi ihastumaan miehiin jotka olivat reiluja, ystävällisiä, hymyileviä, ja tietty karisma mukaan lukien. Eksäni ovat olleet melko itsekkäitä esimerkiksi seksin saralla: ei esileikkejä, omahyväisiä ja mökötykseen ja tiuskimiseen taipuvaisia. Se puuttuva tekijä, minkä toisessa miehessä näki, sai kyllä mielen seikkailemaan."
– 34, naimisissa

"Ihastuin toiseen ihmiseen ja tunne ei mennyt ohi. En kertonut puolisolleni. Haaveita on edelleen."
– 30, asumuserossa

"Jos olisin onnellisessa suhteessa niin, että käyttäisin sanaa 'onnellisuus', niin en. Yritätkö vakuuttaa siis itsesi, että olet onnellinen ja kaikki on hyvin?"
– 35, naimisissa

"Meillä oli aikaisemmin onnellinen perhe ja suhde. Kaikki kuitenkin muuttui, kun ihastui ja rakastuin toiseen mieheen. Kaikki nykyisessä suhteessani alkoi tuntua huonolta, ja päädyimme eroon ja uuteen suhteeseen. Kadun sitä niin paljon, koska lapset ja oikea rakkaani kärsivät tilanteesta. Tunteen luoma illuusio sai minut uskomaan silloin johonkin vielä parempaan. Tunne hiipui vähitellen ja aloin tajuta, kuinka naiivi ja halpa olin ollut. Tiesin, että näin se ehkä menee, mutten halunnut uskoa sitä, koska tunne oli vaan noin vahva. Onneksi tapahtumat vahvistivat minua paljon, mutta eron ruvet jäivät. Nykyään olemme kuitenkin se vahvempi ja sama vanha perhe, mutta vahvistunut MINÄ."
– 32, naimisissa

"En. Jos joskus suhteessa ollessani olen ollut ihastunut toiseen, niin kyseisessä suhteessa on silloin ollut jokin jo valmiiksi pielessä."
​​​​​​​– 59, eronnut

"Olen ollut useamnankin kertaa vahvasti ihastunut. Fyysistä pettämistä ei ole ollut, mutta varmasti henkistä, ja mielessäni olen rakastellut estottomasti. Nämä ihastukset ovat sitten syystä tai toisesta loppuneet. En ole halunnut tehdä kumppania mustasukkaiseksi, joten olen pitänyt ihastumiset niin hyvin omana tietona kuin olen pystynyt."
​​​​​​​– 47, naimisissa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja