Oletko koskaan haaveillut kolmen kimpasta? Naiset vastaavat

MTV Lifestylen naisraati vastasi tällä kertaa seksiaiheiseen kysymykseen.

"Oletko koskaan halunnut tai unelmoinut kolmen kimpasta, jossa osanottajina olisit sinä ja kaksi miestä? Entä olisitko valmis kokeilemaan parinvaihtoa?" kysyy nimimerkki kokemus sekin olis.

Näin naiset vastasivat:

"Ehkä sekunnin murto-osan on välähtänyt päässä, mutta kokisin tilanteen aika kiusalliseksi, en halua olla ainoana huomion keskipisteenä. Parinvaihtoon en lähtisi, en koe tarvetta. Ja tämäkin olisi todella kiusallista."
– Nainen, 35, naimisissa

"Joskus olen miettinyt asiaa, mutten usko, että lähtisin siihen oikeasti."
– Nainen, 29, parisuhteessa"Voi apua. Voin kertoa, että tämä on yksi sellainen fantasia, jota olisi oikeasti erittäin hankalaa toteuttaa. Ellei sitten kuvattaisi aikuisviihde-elokuvaa, jossa on paussit ja asettelut. Jos totta puhutaan, mieluummin kaksi naista ja yksi mies. Mutta siinäkin on yksi liikaa. Parinvaihto tai kolmenkimppa eivät mielestäni kuuluu rakastavaan parisuhteeseen. Silloin haetaan koko ajan jotain muuta ja uutta. Mieluummin olen yhden naisen tai miehen nainen, niin parisuhteessa kuin sängyssäkin."
– Nainen, 28, sinkku

"En ole koskaan unelmoinut kolmen kimpasta. Pitkässä suhteessa kun on, niin toki välillä saattaa ihastua johonkin toiseen mieheen ja hän saattaa olla haaveilun kohteena, mutta ei siinä mielessä että tulisi unelmoitua kolmen kimpasta. Parinvaihto kuulostaa pahalta, en haluaisi vaihtaa omaa poikaystävääni johonkin toiseen mieheen yhdeksikään illaksi. Jos ihan oikeasti haluaisin vaihtaa poikaystäväni johonkin toiseen mieheen, niin jättäisin poikaystäväni ja seurustelisin sitten tämän toisen miehen kanssa."
– Nainen, 26, parisuhteessa
Lue myös:

    Uusimmat