Mainos

"Olen vahva, olen rasvaton, olen hyvässä kunnossa" – tästä syystä fitness-tähti ei halua, että häntä kutsutaan laihaksi

Lihaksikkaasta vartalostaan tunnettu nainen toivoo ihmisten ymmärtävän eron laihuuden ja hyvässä kunnossa olemisen välillä. 

Sophie Guidolin on liikunta-alan ammattilainen ja neljän lapsen äiti, joka pitää vartalonsa tiukassa kunnossa. Yksi asia, mitä hän ei ole, on laiha. Australialainen sosiaalisen median tähti haluaakin nyt tehdä ihmisille hyvin selväksi eron laihuuden ja kunnossa olemisen välille.

– Lukuisat ihmiset sotkevat minun kuvani laihana olemiseen. Tämä on termi, jonka yritän erottaa kauaksi itsestäni. Olen vahva, olen rasvaton ja olen hyvässä kunnossa. Minä en ole laiha, Guidolin toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan näiden termien sekoittaminen on yksi syy siihen, miksi niin monet nuoret tytöt luulevat, että ainoa keino näyttää samalta kuin fitness-tähdet, on nälkiinnyttää itsensä.

– Moni kuviani katsova ihminen sanoo minun olevan laiha tai että minulla on syömishäiriö, mikä on todella kaukana totuudesta. Olen uskomattoman vahva, hyvässä kunnossa ja terve. Toivon opettavani naisia tunnistamaan eron hoikan vartalon ja aliravitun vartalon välille.

Terveellinen elämä ei ole rangaistus

Guidolin mukaan on täysi hyväksyttävää elää elämää, jota toiset eivät ymmärrä. Jokainen meistä on yksilö. Nainen peräänkuuluttaakin rakastamaan omaa vartaloaan ilman vertailua tai kateutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Maailmassa on olemassa ainoastaan yksi sinä, ja sinä olet paras henkilö siihen hommaan, nainen muistuttaa.

Guidolin kehottaa ihmisiä liikkumaan hyvän olon vuoksi. Ei sen vuoksi, että vihaisit itseäsi.

– Liikkuminen ei ole rangaistus, nainen muistuttaa.

Lähde: Today 

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.