Mainos

Olen totaalisen kyllästynyt miesten iskuyrityksiin töissä, mitä teen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen asiakaspalvelutehtävissä ja totaalisen kyllästynyt miesten iskuyrityksiin, etenkin työpaikallani. Minun on pakko olla kohtelias työni puolesta. Toisinaan olen joutunut olemaan epäkohtelias, kun viesti ei ole mennyt muuten perille. Onnellisesti jo 24 vuotta naimisissa olleena koen miesten vonkailut muutenkin todella ei-toivottavina ja kiusallisina.

Luulevatko miehet, että pieni ja ylipainoinen mutta kaunis nainen on ns. "helppo"? Miksi miehet eivät kunnioita omaa/toisen avioliittoa?" kysyy nimimerkki Olen töissä, en tyrkyllä!.

Näin miesraati vastasi

"Miehet on sikoja, paitsi minä."
– 32, naimisissa

”Ikävä tilanne sinulla, jos koet miesten ehkä viattoman flirtin kiusalliseksi. Eihän se tee kenellekään pahaa. Onkin ehkä parasta ottaa positiivisena se, että herätät miesten mielenkiinnon, ja sitten antaa muuten mennä korvasta toiseen ilman sen suurempaa ihmettelyä. Jos taas jutut eivät ole lainkaan Sinulle mieleen, sanot sitten suoraan, että leikki sikseen, ei kiinnosta.”
– 56, naimisissa

"Valitettavasti aina löytyy miehiä, jotka koettavat epätoivon vimmalla iskeä, paikkaan ja aikaan katsomatta. Mitä haluttavamman näköinen nainen, sitä tarmokkaammin mies toimii. Yhdistävä tekijä on tyhmä pää ja himokkaat geenit. Alkoholi toimii tehokkaana katalyyttina, mutta liian monilta mauton käytös luontuu selvin päinkin.

On kovin vaikea sanoa, mistä tällainen toiminta kumpuaa, sillä varsin usein, tai aina, nämä tapaukset ovat luokkaa ei-mitään-jakoa. Vokottelu on erityisen säälittävää, kun kohteena on nuori nainen ja tekijänä omaa kulahtanutta vetovoimaansa testaava setämies. Todella kauniit naiset ovat poikkeus sääntöön. Jopa paatunein panomies tajuaa, että he ovat ulottumattomissa, eikä epätoivoisen yrityksen seurauksena ole edes vaivautunutta hymyä."
– Herra 47, naimisissa

"Osa miehistä ottaa ystävällisyyden merkkinä, jonka jälkeen voivat lähteä iskemään. He eivät välttämättä ajattele sinua "helppona" vaan puhtaasti ovat omasta mielestään saaneet vihreää valoa. Se, että olet hyvännäköinen saattaa olla yksi syy tuon merkin "etsimiseen"."
– 35, sinkku

 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.