"Olemme pahoillamme": Twitter myönsi käyttäneensä turvatarkoituksiin annettuja puhelinnumeroita mainostamiseen – virheen laajuudesta ei tietoa

Twitter on pyytänyt anteeksi käytettyään vahingossa käyttäjätilien turvaamista varten annettuja puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita mainostamiseen.

– Kun on annettu sähköpostiosoite tai puhelinnumero tilin turvaamista varten, niin tätä tietoa on epähuomiossa voitu käyttää mainostustarkoituksiin, Twitter ilmoitti tiedotteessa.

– Tämä oli virhe ja pahoittelemme.

Katso yllä oleva video: Tietoturva-asiantuntija varoittaa: "Pian emme tiedä, mitkä kaikki laitteet meitä kuuntelevat" – älykaiuttimien tietoturva kuohuttaa

Twitter kertoo, että käyttäjien tietoja ei ole päätynyt yhtiön ulkopuolelle. Yhtiön tiedossa ei heti ollut, kuinka monen käyttäjän tietoja virhe on koskenut.

Twitter ei kertonut tiedotteessa tarkemmin, kuinka pitkään virhe oli ehtinyt vaikuttaa. Twitterin mukaan erehdys korjattiin syyskuun puolivälissä.

– Olemme pahoillamme, että tämä tapahtui ja olemme ryhtyneet toimenpiteisiin varmistaaksemme, ettemme tee enää samanlaista virhettä, Twitter kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat