Ole Gunnar Solskjär uskoo Pariisin ihmeen toistamiseen: "Barcelonan voittamisesta tulee vielä suurempi saavutus heidän historiansa vuoksi"

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär tietää sekä pelaaja- että jo myös valmentajauraltaan paljon tappioasemasta nousemisesta. Tätä taitoa United tarvitsee jälleen kerran, kun Mestarien liigan puolivälierien toiset osaottelun pelataan ensi viikolla.

United hävisi avausosan keskiviikkona Old Traffordilla Barcelonalle 0-1. PSG:tä vastaan suoritettu ihmenousu neljännesvälierissä antaa norjalaiselle kuitenkin uskoa.

PSG-ottelu antaa meille toivoa ja uskoa. Voimme tehdä sen, mutta pelaamme suosikkeja vastaan, Solskjär sanoi Reutersin mukaan.

– Barcelonan voittamisesta tulee vielä suurempi saavutus heidän historiansa vuoksi. He eivät ole tottuneet häviämään kotona, mutta pystymme siihen. Ei epäilystäkään siitä.

United hyökkääjät Romelu Lukaku ja Marcus Rashford eivät onnistuneet aiheuttamaan harmia Barcelona-vahti Marc-Andre ter Stegenille keskiviikkona. Solskjär uskoo, että hyökkääjät saavat maalipaikkoja Espanjassa.

– Meidän täytyy olla ottelussa erittäin tehokkaita. Tiedämme, ettemme tule luomaan kasoittain maalipaikkoja. Meidän on hyödynnettävä ne, jotka saamme.

– Vieraissa olemme voittaneet Juventuksen ja PSG:n. Meidän täytyy nyt mennä Barcelonaan ja voittaa. Tiedämme, että meillä on mahdollisuuksia tässä parissa, Solskjär sanoi ottelun jälkeen.


Lue myös:

    Uusimmat