Ökyrikas tosi-tv-tähti ei häpeile rikkauksiaan – katso kuvat

Beverly Hillsien täydelliset naiset -sarjasta tuttu Kyle Richards ei häpeile rikkauksiaan: jälkikasvuaan tai mammonan tuomia luksustavaroita.

-tosi-tv-sarjan tuiman sutjakkaana suunsoittajanakin tunnettu Kyle Richards, 43, bongattiin pienen, suloisen 4-vuotiaan tyttärensä Portia Umanskyn kanssa kurpitsajahdissa Halloween-tunnelmissa läntisessä Hollywoodissa.

Rennosti pukeutunut Richards oli valinnut ylleen neuleen, syksyisen kaulaliinan ja jo tavaramerkikseen muodostuneet jättikokoiset aurinkolasit ja korvakorurenkaat. Niin äidin, että tyttären jalkoja komistivat pehmoiset bootsit – Portian Ugg-bootsit ovat suositut myös Suomessa talvipakkasilla.

Lisäksi Richardsilla nähtiin kalliitakin kalliimpi Chanelin laukku. Shoppailua sydänverellään rakastava nainen on keräillyt Chanelin laukkuja jo kymmenen vuotta. Kyseisiä, ikonisia laukkja hänellä on kokonainen vaatekaapillinen! Etenkin Chanelin 2.55 kulmikas ruututikattu laukku kuuluu ökyrikkaan tosi-tv-tähden lempiasusteisiin.

Paikalta tosi-tv-tähti porhalsi pois näyttävällä avoautollaan, jonka hinta ei varmastikaan ole sieltä halvimmasta päästä.

Kyle Richards on naimisissa kiinteistövälittäjä Mauricio Umanskin kanssa. Avioparilla on neljä tytärtä: Farrah, Alexia, Sophia ja Portia.


Beverly Hillsin täydelliset naiset AVAlla torstaisin klo 20.00.


Lue myös:


AVA

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja