Tutustu NYC:n täydellisiin naisiin: Vauhdikasta menoa New Yorkin eliitin seurassa

NYC:n täydellisten naisten neljäs tuotantokausi tarjoaa jälleen glamouria, kissatappeluita ja viihdyttävää elämää New Yorkin eliittirouvien seurassa.

AVAn perjantai-iltoja vauhdittaa 24.8. alkaen NYC:n täydelliset naiset, jonka neljäs tuotantokausi viihdyttää katsojia sarjalle tuttuun tyyliin. Mukana on niin vanhoista kausista tuttuja kasvoja kuin uusi tulokaskin.

Mitä näille kiireisille naisille kuuluu sarjan suunnatessa neljännelle tuotantokaudelle?

Cindy Barshop

Cindy on sarjan uusin tulokas. Hänellä on oma kauneudenhoitoyrityksensä ja hän uskookin, että kovalla työllä saavuttaa mitä vain. Työn lisäksi hänen elämäänsä rikastuttavat kaksostytöt, jotka Cindy on hankkinut keinohedelmöityksen avulla. Vapaa-ajalla sinkkuelämää viettävä Cindy rakastaa kotinsa sisustamista, ulkona syömistä, viikonloppuja Hamptonsissa sekä tietysti ajanviettoa tyttäriensä kanssa.

Kelly Killoren Bensimon

Kelly on New Yorkin trendisettereitä. Kahden tyttären äiti on malli, ratsastaja, kirjailija, toimittaja sekä suunnittelija. Hänen viimeisin korusarjansa on myynyt loppuun ympäri maata ja oman tv-show’nsa lisäksi Kelly on julkaissut kolme kirjaa. Hän työskentelee Feeding America -järjestössä ja tekee vapaaehtoistyötä myös Metropolitan Museum of Artissa. Hän asuu sekä New Yorkissa että East Hamptonissa.

LuAnn de Lesseps

Neljännen tuotantokauden alkaessa LuAnn on viettänyt kiireisen kesän Hamptonsissa seuranaan lapset Victoria ja Noel sekä uusi miesystävä Jacques Azoulay. LuAnn on yksinhuoltaja ja joutunut tasapainoilemaan kotitöiden ja vilkkaan sosiaalisen elämän ylläpitämisen kanssa. myös ura on tälle naiselle tärkeä. LuAnn on julkaissut etikettikirjan Class With The Countess, onhan hän itse kreivitär, ja hän on myös luonut uraa musiikkimaailmassa singlellään – onpa tällä menevällä naisella jopa levytyssopimus. Kaunotar on suosittu tyyli- ja tapakommentaattori eri tv-ohjelmissa, ja hän kirjoittaa myös jokaviikkoista kolumnia OK-lehdelle. LuAnnilla on koti sekä New Yorkissa että Hamptonsissa.

Alex McCord

Alex on mukana sarjassa neljättä kautta. Hän jatkaa tasapainottelua perheen, kiireisen työelämän sekä sosiaalisten velvoitteiden parissa. Nainen paiskii töitä kotitoimistollaan ja hänellä pitääkin kiirettä suunnitteluprojektien ja tuotteistusten kanssa. Aviomies Simon van Kempen puolestaan on perustanut sosiaalisen median yrityksen ja jättänyt yhdeksän vuoden jälkeen hotellinjohtajan pestin siirtyäkseen hotellikonsultoinnin pariin. Simonkin tekee töitä kotitoimistolta käsin eli pari saa viettää entistä enemmän aikaa yhdessä. Pariskunta julkaisi yhteisen, lapsista kertovan kirjansa vuonna 2010. Heidän poikansa ovat François, 7, ja Johan, 5. Kaiken tämän lisäksi Alex tekee välistä myös mallintöitä. Alex on asunut New Yorkissa viimeiset viisitoista vuotta, ja perhe majailee ylpeänä Brooklynin kaupunginosassa.

Sonja Morgan

Sonjalla on erityisen laaja suhdeverkosto. Hänen kontakteihinsa lukeutuu niin eurooppalaisia kuninkaallisia kuin ykkösmuotisuunnittelijoitakin. Sonja opiskeli markkinointia, mutta mallina työskennellyt Sonja on elänyt jetset-elämää ympäri maailmaa. Hän on myös toiminut konsulttina ja esimiehenä eri ravintoloissa Yhdysvalloissa.

Sonja on yksinhuoltajaäiti, hänen tyttärensä on 10-vuotias. Sonja rakastaa taidetta, sisustusta, puutarhanhoitoa, laskettelemista ja Ranskaa.

Ramona Singer

Ramona on taitava bisnesnainen ja todellinen muotifriikki, joka rakastaa äitinä ja vaimona olemista. Ramonan uusin bisneshanke on Ramona Pinot Grigio -viini. Hänen kauneudenhoitotuotemallistonsa ja kaksi korumerkkiään ovat olleet menestyksiä. Ramonalla on myös oma osasto Amazon.comissa. Tällä kaudella Ramona kamppailee omia sekavia tunteitaan kohtaan, kun hänen tyttärensä Avery on kasvamassa aikuiseksi. Äiti yrittää totuttautua ajatukseen tyttären lähdöstä opiskelemaan ja pohtii, mitkä ystävyyssuhteet voisivat paikata sen tyhjiön, jonka tyttären lähtö maailmalle aiheuttaa.

Jill Zarin

Jill on varmasti yksi Manhattanin kiireisimmistä naisista, hänen kalenterinsa on takuulla täynnä toimintaa – sosiaalisia tapahtumia, hyväntekeväisyystapahtumia sekä bisnestapaamisia. Hän on hyvin omistautunut hyväntekeväisyystyölle, sillä sekä hänen tyttärellään Allysonilla että poikapuolellaan on nivelsairaus. Jill on ottanut tavoitteekseen kerätä rahaa sairastuneille ja kasvattaa ihmisten tietoisuutta näistä sairauksista. Jill on kotoisin New Yorkista, ja hän on valmistunut collegesta pääaineenaan vähittäismyynnin johtaminen. Jill on työskennellyt johtotehtävissä vaatealalla ja hän onkin lanseerannut omat sukkahousu- ja vuodevaatemallistot. Esikoiskirjansa tämä rouva kirjoitti yhdessä äitinsä Gloria Kamenin ja siskonsa Lisan kanssa.Kuvat: AVA/Ricochet Television

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja