Äveriäs tosi-tv-tähti Alexis Bellino on häikäisevän tyylikäs nainen – katso!

OC:n täydellisistä naisista tuttu Alexis Bellino on tyylikäs nainen, jolla on varaa hankkia kalliita asusteita.

OC:n täydelliset naiset -sarjasta tuttu Alexis Bellino, 32, on upea ilmestys vaaleine hiuksineen ja ruskeine silmineen – ja toki myös asusteiltaan. Beverly Hillsissä haastattelua antamassa ollut nainen näytti erittäin tyylikkäältä valkoisessa mekossaan kera näyttävien korujensa. Naisella oli myös kallis Hermes Kellyn oranssi nahkalaukku, jonka hintaluokka pyörii 7 500–10 000 euron välillä.

Kyseisestä Robert Dumanin 1930-luvulla suunnittelemasta laukusta tuli hitti Monacon prinsessa Grace Kellyn myötä vasta vuonna 1956, kun nainen piti olkalaukkua kuvauksissa. Nykyään Hermesin laukku on himottu asuste, joka pitäisi tyylitaitureiden mukaan löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Laukkua muotitietoiset naiset saattavat jonottaa jopa kolme kuukautta!

Kotiäitinä viihtyvä Alexis Bellino on tottunut äveriääseen elämäntyyliin yhdessä aviomiehensä Jim Bellinon kanssa. Nainen on myös lanseerannut oman erittäin seksikkään ja paljastavan mekkomalliston, joka sopii samanlaisille äideille, kuin hän itse.


Lue lisää AVAlla nähtävistä Täydellisistä naisista:


NYC:n täydellisten naisten neljäs tuotantokausi AVAlla perjantaisin klo 20.00.

Beverly Hillsin täydellisten naisten ensimmäinen tuotantokausi AVAlla torstaisin klo 20.00.


Lähde: Sofeminine.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja