Loisteliasta luksuselämää: Tutustu Beverly Hillsin täydellisiin naisiin

Beverly Hillsin Täydellisten naisten toinen tuotantokausi tarjoaa juonenkäänteitä kuuden eri naisen voimin. Tutustu näihin upeisiin ja viihdyttäviin kaunottariin!

Beverly Hillsin Täydelliset naiset -sarjassa tutustut muun muassa brittiläiseen ravintolayrittäjään, seurapiirikaunotar Paris Hiltonin täteihin sekä tv-tähti Kelsey Grammerin vaimoon.

Upea naiskuusikko tarjoaa viihdykettä AVAn illoissa 31.12. alkaen.

Toinen tuotantokausi maanantaista 31.12.2012 alkaen klo 22.30. – tutustu naisiin:

Taylor Armstrong

Taylor on kotoisin Oklahomasta, mutta sarjan alkaessa hän on asunut Beverly Hillsissä seitsemän vuotta. Hän on naimisissa riskisijoittaja Russell Armstrongin kanssa, ja parilla on nelivuotias Kennedy-tytär. Taylor haluaa näyttää aina hyvältä säilyttääkseen miehensä mielenkiinnon. Taylorin ansiot eivät ole vain ulkoisia, sillä hän on myös intohimoisesti liiketoimiinsa ja filantrooppiseen työhönsä suhtautuva älykkö.

Hänellä on oma yritys, eImplement Inch, ja hän tekee vapaaehtoistyötä 1736-perhekriisikeskuksessa. Taylor rakastaa Beverly Hillsin tyylikästä elämää ja on mukautunut hyvin paikan elämäntyyliin, mutta ei usko pelkän kauneuden riittävän pitkälle. "Työskentele kovaa, pelaa kovaa" on Taylorin motto ja sen avulla nainen on pystynyt säilyttämään oman identiteettinsä Beverly Hillsin kilpailuhenkisten naisten ympäröimänä.

Camille Donatacci Grammer

Camille on malli, näyttelijä ja tanssija. Hän aloitti uransa tanssijana Club MTV:ssä. Sarjan alkaessa Donatacci on naimisissa sitcom-näyttelijä Kelsey Grammerin kanssa. Parilla on kaksi sijaissynnyttäjän synnyttämää lasta, Mason ja Jude. Lapsia hoitaa vanhempien lisäksi neljä palkattua lastenhoitajaa.

Camillella ja Kelseyllä on yhteinen tuotantoyhtiö Grammnet Inc. Camille on näytellyt sekä elokuvissa että televisiossa, mm. Frasierissa ja Woody Allenin elokuvassa Harry pala palalta. Hän on myös tanssinut lukuisissa musiikkivideoissa. Camillen harrastuksiin kuuluvat tanssi, laskettelu, tennis, patikointi ja kirjojen harvinaisten, ensimmäisten painosten keräily. Sarjan edetessä seurataan Camillen sydänsuruja, kun avioliitto Frasier-tähden kanssa alkaa murentua.

Adrienne Maloof

Adrienne on fiksu ja asiallinen bisnesnainen. Ensimmäisen tuotantokauden alussa Adrienne on asunut Beverly Hillsissä 15 vuotta. Adrienne pyörittää äitinsä ja neljän veljensä kanssa monipuolista urheilu- ja viihdebisnestä. Adrienne on naimisissa plastiikkakirurgi Paul Nassifin kanssa, ja heillä on kolme poikaa: Gavin, 7, ja kaksoset Christian ja Colin, 4.

Intohimoinen äiti laittaa aina perheensä työn edelle. Vapaa-ajalla Adrienne harrastaa kamppailu- ja itsepuolustuslajeja ja hän oli aikoinaan yksi Amerikan lupaavimmista tennislupauksista opiskellen stipendin turvin New Mexicon yliopistossa valtio-opin kandidaatiksi.

Kim Richards

Kim on entinen lapsitähti, joka teki ensimmäisen sopimuksensa Disneyn kanssa jo 10-vuotiaana ja esiintyi lukuisissa studion elokuvissa ja tv-sarjoissa. Vuonna 1985 hän jäi aikaiselle eläkkeelle esiinnyttyään elokuvassa Katujen kasvatit ja keskittyi perhe-elämään. Kimillä on neljä lasta: Brooke, 24, Whitney, 20, Chad, 20 ja Kimberly, 15.

Kim on ollut kaksi kertaa naimisissa, mutta nyt tämä kaunotar on sinkku, ja tärkeintä elämässä ovat hänen lapsensa. Kim on kova tuhlaaja, mutta avioerojen myötä hänen tulotasonsa on laskenut ja menojen suhteuttaminen tuloihin on vaikeampaa. Hän on sarjan toisen päähenkilön, Kylen, vanhempi sisko ja Paris ja Nicky Hiltonin täti. Bisnespuolella Kimillä on monta rautaa tulessa. Hän rakastaa Beverly Hillsin elämäntyyliä, ja hänen suosikkisanontansa onkin: "Tytön voi viedä pois Beverly Hillsistä, mutta Beverly Hills ei koskaan lähde tytöstä."

Kyle Richards

Isosisko Kimin tavoin Kyle oli lapsitähti ja esiintyi ensimmäisessä roolissaan jo nelivuotiaana. Kyle on näytellyt mm. Pieni talo Preerialla -sarjassa sekä Teho-osastossa. Kyle on aktiivinen hyväntekijä ja naimisissa elämänsä rakkauden kiinteistövälittäjä Mauricio Umanskin kanssa.

Avioparilla on neljä tytärtä: Farrah, 21, Alexia, 14, Sophia, 10 ja Portia, 2. Kyle rakastaa shoppailua aviomiehensä suureksi harmiksi. Kylen motto on: "Jos noudatat kaikki sääntöjä, jäät paitsi kaikesta hauskasta."

Lisa Vanderpump-Todd

Hurmaava ja sukkelasanainen Lisa on kotoisin Britanniasta ja on sarjan alkaessa asunut Yhdysvalloissa vain viitisen vuotta. Hän on ollut naimisissa Ken Toddin kanssa lähes 29 vuotta, ja parilla on kaksi lasta, Pandora, 24, ja Max, 18. Arkea vauhdittavat myös perheen neljä koiraa.

Euroopassa asuessaan Lisa suunnitteli kaikki 26 baaria ja ravintolaa, jotka hän miehensä kanssa omisti Lontoossa. Nyt hän omistaa Kaliforniassa kaksi ravintolaa, julkimoiden rakastaman Villa Blancan Beverly Hillsissä sekä Surin Länsi-Hollywoodissa. Suunnittelu on hänen intohimonsa, mutta hän myös kirjoittaa kolumnia beverlyhillsiläiseen lifestyle-lehteen ja on oman ihonhoitosarjansa Epionen keulakuva. Lisan mielestä Beverly Hills on keidas Los Angelesissa, ja hän rakastaa sen glamouria elämäntyyliäKuvat: AVA/Evolution Media

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja