Nyt voit lurauttaa autosi pissapoikaan ihan uudenlaista litkua – Lasolin erikoinen uutuustuoksu on pastillien ja saunan inspiroima

Lapset keksivät nerokkaan tavan tuulilasin putsaamiseksi 1:33
Saksalaissisarukset keksivät nerokkaan tavan auton tuulilasin puhdistamiseksi. Keksintö voisi säästää Euroopassa jopa kuusi miljardia litraa puhdasta vettä vuosittain.

Jos jostain syystä haluaisit, on auton pissapoikaan mahdollista hankkia tervalta tuoksahtavaa lasinpesunestettä. Jos terva ei sinua miellytä, mutta haluat vaihtelua tavalliseen, on markkinoilla myös muita erikoisia lasinpesunestetuoksuja.

Mikäli tavanomainen lasinpesunesteen tuoksu ei sinua miellytä, etkä ole löytänyt mieleistäsi markkinoilla olevista muista erikoishajustetuista versioista, voi tässä olla sinulle ratkaisu. Kotimainen Lasol on nimittäin tuomassa markkinoille tervalta tuoksuvan lasinpesunesteen.

Lasol-tuotemerkin taustalla olevan Bernerin autonhoitotuotteista vastaava Tomi Laitila kertoo yhtiön tiedotteessa, että kyseessä on ensimmäinen tervalta tuoksuva lasinpesuneste.

– Tervan tuoksu viehättää suomalaisia ja se on tyypillinen tuoksu suomalaisissa kodeissa, kuten saunassa löylytuoksuna ja sampoona sekä pastilleina, Laitila toteaa tiedotteessa.

Markkinoilla on myös muita vähän erikoisempia lasinpesunestetuoksuja. Kotimaisella EtaProlla on myynnissä esimerkiksi vihreän omenan, granaattiomenan ja mintun tuoksuisia lasinpesunesteitä. Lasolin valikoimista löytyy lokakuun aikana lanseerattavan tervan lisäksi myös viime vuonna markkinoille tullut havu.

Lähteet: Berner, EtaPro

Lue myös:

    Uusimmat