Nyt on tarkka veto! Miro Heiskanen osui lähes mahdottomasta kulmasta – toisen suomalaisen hylätty maali kävi kalliiksi

Miro Heiskanen teki Dallasille osuman NHL-kierroksella, mutta Stars hävisi silti viime kauden mestarijoukkueelle St. Louis Bluesille 2–3.

Ilmassa oli revanssihenkeä, sillä St. Louis voitti viime kaudella Starsin toisella playoffkierroksella seitsemän pelin sarjan ja eteni Stanley Cupin voittoon asti.

Hyvään vireeseen heti alkukaudesta päässyt suomalaispakki vei Dallasin lupaavaan 2–1-johtoon toisessa erässä.

Heiskanen oli tukemassa ensin hyvin hyökkäystä ja oli ohjata kiekon Bluesin maaliin. Jatkotilanteessa kiekko ajautui hänelle, ja veto painui pienestä kulmasta maalin yläpesään.

Heiskanen laukoi ottelussa maalia kohti peräti seitsemän kertaa.

Toinenkin suomalainen oli päästä maalitilastoihin, sillä Esa Lindell sai kiekon maaliin kolmannessa erässä, mutta osuma hylättiin paitsiona. Stars olisi mennyt 3–1-johtoon. Brayden Schenn ja Sammy Blais takasivat kuitenkin maaleillaan Starsin voiton.

Heiskanen ja Roope Hintz olivat lopussa kentällä hakemassa tiukasti tasoitusta, mutta Blues kesti. Tunteet purkautuivat lopussa pienenä nahinana Bluesin maalin edessä.