Nyt on pituutta! 17-vuotias Maci on maailman pitkäjalkaisin teini

Macylla on nyt virallisesti maailman pisimmät jalat 0:44
Maci on reilusti pidempi kuin perheenjäsenensä.

Yli kaksimetrisen teksasilaisteinin jalat vievät 60 prosenttia tämän koko pituudesta.

17-vuotias Maci Currin on saamassa nimensä Guinnesin ennätystenkirjaan ensi vuonna kahdestakin seikasta: hän on niin pitkäjalkaisin naispuolinen henkilö kuin pitkäjalkaisin teinikin, uutisoi CNN. Pituudellaan huomiota herättävä teini puhuu sosiaalisen median tileillään itsevarmuuden puolesta.

Instagram-tilillään yli 208-senttinen Maci listaakin pituutensa lisäksi kuuluisan Oscar Wilden lainauksen: "Ole oma itsesi. Kaikki muut ovat jo varattuja."

Isäkin liki kaksimetrinen

Maci on huomattavasti pidempi kuin vanhempansa, vaikka eivät nämäkään lyhyitä ole. Macin isällä on pituutta 195 senttimetriä ja äidillä 170 senttimetriä. Macin yli 134-senttiset jalat vievät 60 prosenttia hänen pituudestaan.

Pituudessa on toki paljon haittapuolia. Macin on vaikea löytää hyvin istuvia vaatteita. Myös autolla ajaminen tuottaa vaikeuksia. Lisäksi Macia on kiusattu pituudestaan. Hän toivookin, että merkintä ennätystenkirjassa auttaisi muitakin pitkiä naisia hyväksymään senttinsä ja lakkaamaan kuuntelemasta vihapuhetta. On pituudessa hyviäkin puolia: esimerkiksi lentopallokentällä Maci dominoi suvereenisti!

Myös 29-vuotiaalla ja yli kaksimetrisellä Rentsenkhorloo "Ren" Budilla on todella pitkät jalat. Niilläkin on mittaa noin 134,1 senttimetriä, mutta piirun verran vähemmän kuin Macilla.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: CNN, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat