Palomies saavutti ehkä vihatuimman treeniliikkeen järjettömän maailmanennätyksen: "Se oli juuri sitä, miltä se kuulostaa, eli kamalaa!"

Palomies saavutti maailman kamalimman treeniliikkeen järjettömän maailmanennätyksen: ”Se oli juuri sitä miltä se kuulostaa, eli kamalaa!” 1:15
Katso videolta pätkiä Nickin hurjasta suorituksesta!

Ei palomiehiä turhaan kehuta hyväkuntoisiksi.

Burpee on erittäin tehokas ja raskas treeniliike. Toiset vihaavat sitä, kun taas toiset rakastavat sitä. Burbee kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja pidemmän päälle palkitsee paremmalla kunnolla. Liike suoritetaan käyttäen hyväksi omaa kehonpainoa.

Yhdysvaltalainen palomies Nick Christopoulos on CNN:n mukaan uusi epävirallinen Guinnessin ennätyksenhaltija tässä tunteita herättävässä yleisliikkeessä. Nick teki putkeen järjettömät 5297 burpeeta. Koitos vei yhteensä 12 tuntia ja ennätys hikoiltiin Raleighssa Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinan osavaltion pääkaupungissa – tiloissa, joissa ei edes ollut ilmastointia.

– Se oli juuri sitä miltä se kuulostaa, kamalaa! Nick kertoo Abc11:lle.

Lähes mahdottomalta kuulostava suoritus täytyy vielä hyväksyttää Guinnessin ennätystenkirjan lautakunnalla, jotta sitä voidaan pitää uutena maailmanennätyksenä. Prosessissa menee neljästä kahteentoista viikkoa.

Idea ennätykseen lähti Nickin tavasta tehdä töissä paloasemalla sata burpeeta aina palohälytyksen jälkeen.

– Ensimmäisenä päivänä tein yhteensä 1 300 burpeeta, Nick kertoo. Siitä ajatus sitten lähti kytemään.

Urheilullisuus ja kestävyys on 30-vuotiaalla miehellä verissä. Hänen veljensä on myös palomies ja juoksee vapaa-ajallaan ultramaratoneja, kun taas toinen veli on jääkiekkoilija.

Katso videolta hurja suoritus ja Nickin haastattelu!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: CNN ja Abc11

Lue myös:

    Uusimmat