Yli kaksimetrisen Renin, 29, jaloilla on mittaa yli 134 senttimetriä – oli jo ekaluokkalaisena yhtä pitkä kuin opettajansa

Renin jaloilla on pituutta 134,1 senttiä, kertoon muun muassa Daily Mail.

29-vuotiaalla Rentsenkhorloo "Ren" Budilla on todella pitkät jalat. Niillä on mittaa noin 134,1 senttimetriä. Ren on itse noin 205 senttimetriä pitkä.

Ren on syntynyt Mongoliassa, mutta asuu Chicagossa. Hän on tiettävästi yksi pitkäjalkaisimmista naisista maailmassa. Pisimmät jalat ovat Daily Mailin mukaan teksasilaisteini Maci Currinilla, jonka koivilla on mittaa 134,62 senttimetriä.

Pituus on kulkenut Renin suvussa. Hänen isänsä on 208 senttimetriä ja äitinsä 185 senttimetriä pitkä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pituus ei enää haittaa Reniä

Pituus on tuottanut Renille myös ongelmia. Häntä ei koskaan kiusattu koulussa, mutta hänen on ollut vaikea löytää kivoja vaatteita. Hänen kengäkokonsa on 46, joten hyvännäköisten jalkineiden löytäminenkin on haasteellista. Hän lyö päänsä jatkuvasti ovenkarmeihin.

Lapsena Renin oli vaikea hyväksyä pitkiä sääriään ja pituuttaan ylipäätään. Hän oli jo ensimmäisellä luokalla yhtä pitkä kuin opettajansa, joka oli 168 senttiä pitkä. Pituuden tuskailuista hän on myöhemmin päässyt yli. 

– Tykkään pitää shortseja ja korkokenkiä, etenkin siksi, että silloin jalkani näyttävät pidemmiltä. Rakastan pitkiä jalkojani ja näytän mielestäni niiden takia kauniimmalta.

– Kuluneiden 15 vuoden aikana olen alkanut pitää siitä, että olen näin pitkä ja tunnen oloni mukavaksi.

Ren kertoo, että hän on hiljattain alkanut tehdä mallin töitä eräälle brändille, joka tekee leggingsejä pitkille naisille.

– On ainutlaatuista olla näin pitkä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat