Schwarzeneggerin shokkipaljastus: Lapsi taloudenhoitajan kanssa

Kalifornian entinen kuvernööri ja Terminator-tähti Arnold Schwarzenegger on myöntänyt niin vaimolleen kuin medialle olevansa taloudenhoitajansa lapsen isä.

Los Angeles Times -lehden mukaan Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver muutti pois pariskunnan yhteisestä talosta kuultuaan lapsesta. Noin viikko sitten pariskunta ilmoitti asumuserosta, mutta eron syitä ei tuolloin vielä paljastettu.

Taloudenhoitaja oli työskennellyt Schwarzeneggerin taloudessa 20 vuoden ajan, mutta hän jäi eläkkeelle tammikuussa

Arnold on pyytänyt anteeksi niin vaimoltaan kuin lapsiltaankin. 25 vuotta naimisissa olleilla Arnoldilla ja Marialla on liitostaan neljä lasta, jotka ovat iältään 14–21-vuotiaita.

– Jätettyäni kuvernöörin viran kerroin vaimolleni tästä yli vuosikymmen sitten tapahtuneesta asiasta. Ymmärrän, että perheeni ja ystäväni ovat vihaisia ja pettyneitä minuun. Tekosyitä ei ole olemassa, aion kantaa vastuun kaikesta aiheuttamastani tuskasta, olen todella pahoillani, Schwarzenegger toteaa lehdelle.

Lisäksi Schwarzenegger pyysi mediaa kunnioittamaan perheen yksityisyyttä vaikeana aikana. Mies kertoi ymmärtävänsä häneen kohdistuvan kritiikin, mutta toivoisi perheensä säästyvän siltä. Vaimo Maria Shriver ei ole kommentoinut tilannetta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat