Nyt meni yli ymmärryksen: Manchester United -legendan puhe kiusaannutti kaikki – Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi kuuntelivat hämmentyneinä

Manchester United -legendan sekava puhe hämmensi yleisöä UCL-arvonnassa 1:44
Eric Cantonan puhe herätti ihmetystä Mestarien liigan lohkoarvonnassa perjantaina Monacossa.

Ranskalainen jalkapallolegenda Eric Cantona yllätti kaikki torstaina Mestarien liigan lohkoarvonnassa. Manchester United -ikoni piti puheen, joka herätti enemmän kysymyksiä kuin antoi vastauksia.

53-vuotias ranskalainen vastaanotti palkintoa lavalla, jonka jälkeen hän piti merkillisen puheen maailman tulevaisuudesta.

– Pian tiede ei pysty vain hidastamaan solujen ikääntymistä, vaan korjaa niitä ja voimme elää ikuisesti. Vain onnettomuudet, rikollisuus ja sodat tulevat tappamaan meitä, mutta valitettavasti rikollisuus ja sodat tuplaantuvat. Rakastan jalkapalloa, kiitos.

Independent-lehti kuvaili puhetta "eriskummalliseksi". 

– Paniikin leviämisen huoneessa pystyi näkemään. Uskomattoman hauskaa, BBC:n toimittaja Des Kelly kirjoitti Twitterissä.

Brittiläinen paralympiaurheilija Ryan Crouch sanoi ymmärtäneensä portugalia haastattelussa puhunutta Liverpool-vahti Alissonia paremmin kuin Cantonaa.

Eturivissä istuneiden Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin reaktiot tallentuivat myös nauhalle. Ronaldo hämmentynyt ja kysyvä katse kertoi kaiken olennaisen. 

Lue myös:

    Uusimmat