Mainos

Nyt: Jarmo, 41, keräsi ensimmäisenä suomalaisena kaikki pokémonit: ”Päivittäin kävelin noin kahdeksan tuntia”

Tiettävästi ensimmäinen suomalainen on onnistunut keräämään kaikki mobiilipeli Pokémon Go’n virtuaalimonsterit, kertoo Nyt.fi.

Hittipelissä yhteensä 142 pokémonia kokoon kerännyt Jarmo Pulkkinen kertoo Nyt.fille napanneensa pokémonit ahkeralla keräämisellä. Pulkkinen keräsi pokémoneja arkipäivisin, kun viikonloput mies kertoo viettäneensä mökillään.

– Päivittäin kävelin noin kahdeksan tuntia, keskivertopäivänä tuli 20 kilometriä käveltyä, Pulkkinen kertoo Nyt.fille.

Helsinkiläinen Pulkkinen kertoo kiertäneensä ahkerasti eri kaupunginosia. Pulkkinen tavoitteli pelissä vain kaikkien pokémonien keräämistä. Mies vinkkaa muita pokémonien jahtaajia unohtamaan polkupyörät ja autot – kävely on kaikkein tärkeintä.

Viimeisen pokémonin, Charizardin, Pulkkisen onnistui löytää Helsingin Puu-Vallilasta, josta hänen täytyi ensin kerätä parisenkymmentä Charmanderia, jotta pienempi Charmander kehittyisi isommaksi Charizardiksi. Pulkkinen oli tietoinen pokémonin sijainnista, mutta niiden kerääminen vaati koko päivän kestävän alueen haravoinnin.

Kaikkien pokémonien nappaamiseen Pulkkisella meni kolme viikkoa. Mobiilipeli julkaistiin Suomessa 16. heinäkuuta.

Euroopassa pokémoneja on yhteensä 142, joiden lisäksi kolme on sijoitettu Aasiaan, Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan. Vielä näiden lisäksi teillä tietämättömillä on huhujen mukaan pokémoneja, joita kukaan ei tosin pelissä ole vielä napannut.

 

Näin pelataan hittipeli Pokémon Go'ta:Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Nyt.


Juttuun korjattu klo 12.51 Nyt.fin jutun pohjalta, että Pulkkinen sai viimeisen pokémonin kerättyään ensin parikymmentä Charmanderia, jonka jälkeen hän pystyi kehittämään yhdestä puuttuvan Charizardin.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja