Nyrkkeilyottelussa nähtiin järisyttävä tyrmäys – raju isku lähetti vastustajan ulos kehästä

Yhdysvaltalainen John Ramirez voitti ylemmän kärpässarjan Pohjois-Amerikan mestaruuden tyrmäämällä meksikolaisen Jan Salvatierran hurjalla tavalla.

Ontariossa, Kaliforniassa käyty ottelu ei ehtinyt vanhentua ensimmäistä erää pidemmälle, kun Ramirez jo pudotti Salvatierran – ja teki sen poikkeuksellisen kirjaimellisesti.

Köysien vieressä ollut Salvatierra romahti Ramirezin oikean käden iskusta niin, että putosi samalla koko kehästä. Hänet autettiin pikaisesti takaisin, mutta kehätuomari päätti varsin nopeasti keskeyttää ottelun.

Muun muassa Twitterissä on jaettu videoita Ramirezin tyrmäysiskusta.

– Hän teki virheen ja joutui maksamaan siitä. Hän ei ollut minun tasollani, Ramirez sanoi RingTV:n mukaan.

Voittonsa myötä Ramirezin, 25, ammattilaisura jatkuu tappiottomana. Hän on voittanut kaikki kymmenen otteluaan, niistä kahdeksan tyrmäyksellä. Salvatierralle, 22, tappio oli toinen ammattilaiskehässä.

Seuraavaksi Ramirez haluaa kohdata WBC-liiton maailmanmestarin, maanmiehensä Jesse Rodriguezin, jonka 15 ottelun ammattilaissaldo on Ramirezin tapaan tahraton.

Rodriguez puolustaa titteliään 25. kesäkuuta Srisaket Sor Rungvisaita vastaan. 56 kertaa ammattilaisena otellut 35-vuotias thaimaalainen piti WBC-liiton mestaruusvyötä hallussaan vuosina 2017–2019.

Lue myös:

    Uusimmat