Nykyiseltä NHL-tähdeltä väite Jesse Puljujärven varausta edeltäneistä tapahtumista – tämä hetki kulissien takana teki selväksi hänen kohtalonsa

Edmonton Oilers valitsi Jesse Puljujärven NHL:n kesän 2016 varaustilaisuuden neljännellä vuorolla. Puljujärven päätyminen Oilersiin oli monille yllätys.

Iso osa asiantuntijoista odotti, että Columbus Blue Jackets nappaisi Puljujärven koko varaustilaisuuden kolmantena. Pierre-Luc Dubois oli kuitenkin Blue Jacketsin valinta.

Matthew Tkachuk, jonka Calgary Flames varasi lopulta viidentenä, on nyt kertonut Dubois’n varauksen jälkeisistä hetkistä omasta näkökulmastaan. Flames-tähti kommentoi asiaa kanadalaisen TSN:n OverDrive-ohjelmassa.

Fanitili on kertonut kanadalaisen kommenteista.

– Matthew Tkachuk kertoi OverDrive-ohjelmalle, että hän luuli Edmonton Oilersin varaavan hänet neljäntenä, mutta kun Pierre-Luc Dubois meni kolmannella vuorolla, näki hän Oilersin heittävän pelipaidan (Tkachukin nimellä) pöydän alle ja vaihtavan nimen… Jesse Puljujärveksi.

Sen verran muistikuvat olivat vääriä, että Puljujärven saamassa paidassa ei ollut suomalaisen nimeä.

Ainakin tällä hetkellä Oilersia harmittanee päätös olla varaamatta Tkachukia, sillä kanadalainen on noussut tehokkaaksi hyökkääjäksi maailman parhaassa kiekkosarjassa.

Katso twiitti alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja