Mainos

Nuori nainen kertoo tarinansa: Yksinäisyyttä iloisten sosiaalisten median kuvien takana

Yksinäisyyteen kyllästynyt nainen ymmärsi, että ainoastaan yksi henkilö voisi muuttaa hänen ajatusmaailmansa – se olisi hän itse. 

Nuori Brittany Wright kertoo olevansa yksinäisin tuntemansa ihminen, vaikka hänen sosiaalisen median tilinsä antavat ymmärtää toista. Tosielämässä hänellä ei ole yhtään läheistä ystävää. Iloisten kuvien taustalla on kalvava yksinäisyyden tunne, joka piinaa etenkin viikonloppuisin. 

– Nähdessäni ihmisiä, jotka ovat olleet parhaita ystäviä lapsuudesta asti, tulen kateelliseksi. Toivon, että minullakin olisi tällainen henkilö elämässäni, mutta en tiedä, kuinka, Wright kertoo.

Yksinäisyyttä voi kokea myös seurassa

Wright kertoo, ettei vihaa ihmisiä tai ole epämiellyttävä henkilö, lähes päinvastoin. Hän kertoo olevansa melko sosiaalinen ja ulospäin suuntautuva henkilö, joka ystävystyy helposti ja nopeasti. Ystävien kanssa voi pitää hauskaa ja käydä ulkona, mutta siihen se sitten jääkin. Syvimmät tunteet ja salaisuudet jäävät kertomatta.

– En ole surullinen tai hämmentynyt siitä, että he eivät ole enää elämässäni. Olen iloinen luodessani muistoja heidän kanssaan, mutta se siitä. Mutta viime aikoina olen kuitenkin kysellyt itseltäni kysymystä "miksi?" useammin kuin ennen, Wright kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Juteltuaan asiasta perheenjäsentensä kanssa nainen tuli siihen tulokseen, että itsenäisyyden tarve ja luottamuksen puute ovat asioita, jotka estävät häntä luomasta syviä ystävyyssuhteita. Todellisten ystävien puuttuminen ei ollut kiinni muista, se olikin kiinni hänestä itsestään.   

– Välttelen kaikkia mahdollisuuksia tulla petetyksi tai riippuvaiseksi jostakin muusta. Ne ovat kaksi isointa pelkoa elämässäni, Wright toteaa

Kyllästyttyään jatkuvaan yksinäisyyden tunteeseen nainen päätti, että asioihin olisi tultava muutos. Pakenemisen sijaan hän on päättänyt yrittää pitää enemmän yhteyttä ihmisiin, antaa heille osan itsestään ja pitämään kiinni sen sijaan, että hän antaisi suhteiden kuihtua pois.

– Minun täytyy antaa heidän nähdä kaikki puoleni; myös sen, että puhun liikaa ja joskus olen hieman itsekäs. Toivon, että he haluavat rakastaa minua näistä asioista huolimatta, Wright toteaa.

***

3:08

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.