Mainos

Nuorenparin kaksio

1940-luvulla rakennetun kerrostalon 60 neliön kaksio oli sokkeloinen kommuuniasunto. Nykyiset omistajat ostivat asunnon ja remontoivat siitä itselleen avaran ja valoisan kodin. Huoneiston neliömäistä muotoa on rikottu asettamalla pöytä kulmikkain ja laittamalla sen yläpuolelle kaunis putkimaisista lieriöistä koottu valaisin.

Keittiö on harkittu kokonaisuus muotojen ja pintojen kontrasteja. Kaappien pinnat kiiltävät ja välitilan laatat ovat pehmeäpintaista Carraran-marmoria. Myös lattiassa on käytetty kontrasteja. Toisaalla lämminpintaista puuta ja toisaalla keraamista laattaa. Tv-nurkkaus muodostuu suuresta sohvasta ja kotiteatterista.

Makuuhuoneesta haluttiin luoda rauhallinen, valkoinen koettiin sopivan viileäksi ja rauhoittavaksi väriksi. Makuuhuoneessa on kuitenkin erilaisia pintoja ja muotoja tuomassa pehmeyttä ja lämpöä. Ripaus romantiikkaa on Designer Guildin kankailla päällystetyissä tyynyissä. Ikean lattiavalaisimet ovat tyylikkäät ja hinta/laatusuhde on paikallaan. Tilavassa makuuhuoneessa on tilaa myös kauniille kiinalaiselle kaapille, joka ensimmäinen yhdessä ostettu huonekalu pariskunnan ensimmäiseen yhteiseen kotiin.

Ihana raikas koti, kiitos kun saimme piipahtaa kylässä!

(T.i.l.a. 11.4.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.