Numeroiden unohtaminen saa Pippa Laukan turhautumaan Myyrä-sarjassa: "Ihan oikeasti – miten se osaa tyyliin pestä hampaat?"

1:44
Laskutehtävät tuottivat Myyrä-sarjassa päänvaivaa.

Myyrä-sarjan ensimmäisessä jaksossa numeroiden muistaminen osoittautuu haastavaksi. 

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen tuotantokausi alkaa 2. maaliskuuta. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Mukaan elämänsä seikkailuun lähtevät Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Ensimmäisessä tehtävässä julkkikset kuljettavat painavaa konttia rautatiekiskoja pitkin. Tehtävään annetaan aikaa 20 minuuttia ja voitettava rahasumma riippuu siitä, miten pitkälle kontti päätyy. Radalla tulee vastaan myös tehtäviä, joihin tulee vastata oikein, että matka pääsee jatkumaan. 

Jo heti ensimmäisellä etapilla oleva tehtävä tuottaa julkkisjoukolle päänvaivaa. Heidän tulee laskea yhteen ikänsä ja tuolla summalla edessä oleva lukko aukeaa. Seuraavaksi tuli laskea yhteen kisaajien puhelinnumeroiden viimeiset numerot. 

Kilpailijat syynäävät toistensa liikkeitä kirjaimellisesti puolen millin tarkkuudella ja jokainen virhe on suurennuslasin alla.

– Aikuinen ihminen, jos ei tiedä puhelinnumeronsa kahta viimeistä numeroa, niin ihan oikeasti – miten se osaa tyyliin pestä hampaat? Laukka ihmettelee Sirjen tyrittyä vastauksensa useampaan otteeseen.

Toisessa tehtävässä tarjolla on salainen vihje tarkkasilmäisimmälle kilpailijalle. Katso ylhäällä olevalta esimakua ensimmäisestä jaksosta! 

Mistä Myyrä-sarjassa on oikein kyse? Roope Salminen kertoo: 

0:52

Tutustu myös kaikkiin sarjan toisen kauden kisaajiin: 

0:45

Kuka on myyrä? Sitä lähdetään selvittämään tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja