Laskutehtävä tuottaa julkkisjoukolle päänvaivaa: "Eikö me osata laskee v**tu ikää yhteen?"

1:44
Myös toinen laskutehtävä tuottaa Myyrä-sarjassa päänvaivaa.

Myyrä-sarjan ensimmäinen tehtävä tuottaa julkkisjoukolle päänvaivaa. 

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen tuotantokausi alkaa 2. maaliskuuta. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Mukaan elämänsä seikkailuun lähtevät Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Ensimmäisessä tehtävässä julkkikset kuljettaa painavaa konttia rautatiekiskoja pitkin. Tehtävään annetaan aikaa 20 minuuttia ja voitettava rahasumma riippuu siitä, miten pitkälle kontti päätyy. Radalla tulee vastaan myös tehtäviä, joihin tulee vastata oikein, että matka pääsee jatkumaan. 

Jo heti ensimmäisellä etapilla oleva tehtävä tuottaa julkkisjoukolle päänvaivaa. Heidän tulee laskea yhteen ikänsä ja tuolla summalla edessä oleva lukko aukeaa. 

– Sitten kun ruvetaan yhtäkkiä laskemaan kaikkien ikää ja niitä ynnäilemään, se ei ollutkaan kauhean helppoa, Wallu Valpio kuvailee jaksossa tehtävää. 

Kun julkkisjoukko ei onnistu avaamaan lukkoa, alkoi epätoivo nousta pintaan. Valehteliko joku kisaajista ikänsä? 

– V**tu ei matikkaakaan enää osata, Puhakka manaa.. 

– Eiks me osata laskee v**tu ikää yhteen? Pyhimys puolestaan pohtii. 

Mistä Myyrä-sarjassa on oikein kyse? Roope Salminen kertoo: 

0:52

Tutustu myös kaikkiin sarjan toisen kauden kisaajiin: 

0:45

Kuka on myyrä? Sitä lähdetään selvittämään mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla tiistaina 2. maaliskuuta kello 21 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja