Norjalaisilta härski tempaus Tour de Skillä – ruotsalaistähdeltä irvaileva kuitti

Norjan voitelutiimi yllätti tempauksellaan Ruotsin voitelijat maastohiihdon Tour de Skillä, kun he olivat liimanneet valtavan tarran ruotsalaisten voitelurekkaan. Tarrassa oli mainos Norjan voitelutiimin Instagram-tilille.

Norjalaiset olivat jo muistuttaneet olemassaolostaan aiemmin. Ruotsin tiimi oli lähdössä Saksan Oberstdorfiin, kun he huomasivat oman logonsa päälle liimatun pienen tarran, jossa oli myös mainos Instagram-tilistä. 

– Se on varmasti Micke Book, jolla on ikävä takaisin Ruotsiin, voitelija Simon Lagesson sanoi ensimmäisen tarran löytämisen jälkeen Expressenille.

Expressen kuulosteli Bookilta aiheesta.

– Se on silkkaa vitsailua. Odotamme, että he iskevät takaisin, Book totesi.

Norjalaiset iskivät uudelleen maanantai-iltana. Tällä kertaa tarran kokoluokka oli kuitenkin aivan jotain muuta. Ruotsin hiihtotähdet Calle Halfvarsson ja William Poromaa eivät ole yllättyneitä norjalaisten tempauksesta.

– Se on epätodennäköistä, että kukaan alkaa seuraamaan heitä. He tarvitsevat sitä, jos heillä ole seuraajia. Ehkä vain pitää repiä lappu irti rekasta, Halfvarsson sanoi.

– Minusta se on vähän huono juttu, mutta norjalaiset, tiedätkös.. he tekevät niin joskus, Poromaa totesi.

Poromaalle ehdotettiin mahdollista vastaiskua piirrustuksella.

– Kyllä. Sen voin tehdä. Graffitin, Poromaa sanoi.

Maastohiihdon Tour de Ski jatkuu tiistaina, kun vuorossa on Saksan Oberstdorfissa kisattavat kymmenen kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailut. Kuvat norjalaisten liimaamista tarroista voit katsoa tästä linkistä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja