Nopeasti rantakuntoon? Litteän vatsan salaiset aseet löytyvät ruokavaliostasi

Voit tehdä vatsalihasliikkeitä vaikka kuinka paljon, mutta jos ruokavaliosi ei sisällä oikeita valintoja, et pääse esittelemään lihaksiasi muille. Lue vinkit, joiden avulla saavutat tavoitteesi helpommin!

Jos lasket jo kalenteristasi päiviä rantakauteen, saatat kaivata myös vinkkejä siihen, kuinka voisit olla parhaimmassa mahdollisessa kunnossa bikineissäsi. Ota nämä vinkit käyttöön hetimmiten ja nauti tuloksista kesäkuumalla!

Valitse oikeat hedelmät ja vihannekset

Vanha sanonta "vatsalihakset tehdään keittiössä" pitää paikkansa. Vaikka säännöllinen treeni on toki tärkeää, oikeanlaisia ruokia sisältävä ruokavalio saattaa olla jopa tärkeämpää. Jotta vatsalihaksesi voivat näkyä, täytyy rasvakerroksen niiden päällä pienentyä.

Kaikki kasvikset eivät kuitenkaan auta vähentämään turvotusta. Ristikukkaiskasveilla, kuten parsa- ja kukkakaalilla, saattaa itse asiassa olla juuri päinvastainen vaikutus.

Kokeile siis ennemminkin vaikka papaijaa, kurkkua ja ananasta. Papaija sisältää ruoansulatusta edistäviä entsyymejä, kurkku edistää aineenvaihduntaa ja yli 90-prosenttia kurkusta onkin vettä. Ananas puolestaan on tehokas nesteen poistaja.

Juo enemmän vettä

Kun juot vettä ennen aterioita, tulet syöneeksi vähemmän, poltat enemmän kaloreita ja pidät vatsan turvotuksen kurissa. Pidä aina vesipullo lähettyvillä ja täytä aina sen tyhjentyessä. Voi tuntua hassulta juoda lisää, kun olo tuntuu valmiiksi jo turvonneen täydeltä, mutta nesteytettynä pysyminen tekee hyvää tavoitteillesi hankkia litteä vatsa.

Kylläiseksi kuidulla

On hyvä vältellä ruokia, jotka johtavat turvotukseen, mutta oikeiden, turvotusta vähentävien ruokien syöminen on yhtä oleellista. Tee hyvää ruoansulatuksellesi ja vähennä vatsan turvotusta syömällä runsaskuituisia ruokia. Ne auttavat ruoansulatusta toimimaan säännöllisemmin ja pitävät kylläisenä pitkään, joten houkutus mässäillä epäterveellisillä ruoilla ei ole niin suuri.

Herkuttele smoothiella

Kokeile herkullista superjuomaa: tämä smoothie sisältää aineksia, jotka auttavat tutkitusti rasvanpoltossa ja vähentävät myös vatsan turvotusta. Mikä parasta, juoma sisältää alle 300 kilokaloria! Sen sisältämä kreikkalainen jogurtti on proteiini- ja kalsiumpitoinen apuri painonpudotuksessa. Mustikatkin tuhoavat tutkitusti vatsarasvaa. Ananas sen sijaan helpottaa ruoansulatusta ja vähentää turvotusta.

Sekoita seuraavat ainekset tehosekoittimessa ja herkuttele:

100 grammaa rasvatonta, vaniljan makuista kreikkalaista jogurttia

1 rkl mantelivoita

1,2 dl pakastemustikoita

1,2 dl pakastettua ananasta

2,5 dl lehtikaalia

2 dl vettä


LUE MYÖS:

Miltä maistuisi uunilohi Välimeren tapaan sekä mustikka-kaurasmoothie? Kokeile!

(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Fitsugar

Lue myös:

    Uusimmat