Nooralotta Neziriltä synkkä avautuminen – "Sydämeni hyppäsi lyönnin, kun luin diagnoosin"

4:08
Videolla Nooralotta Nezirin mietteitä kaudestaan viime huhtikuulta.

Pika-aituritähti Nooralotta Neziri kertoi keskiviikkona Instagramissa loukkaantumisen takia koetusta ikävästä koettelumuksesta.

Neziri aloittaa päivityksen kertomalla, että hänellä diagnosoitiin kuusi viikkoa sitten lannerangan rasitusmurtuma. 

– Minulla oli kipua jo huhtikuun alussa, mutta minulle sanottiin, että minun ei pitäisi olla huolissaan siitä, Neziri sanoo.

Sisäratojen 60 metrin aidoissa alkuvuonna Suomen ennätyksen (7,91) juossut Neziri lähti harjoitusleirille Teneriffaan, mutta joutui jättämään sen kesken kahden viikon jälkeen kovien selkäkipujen vuoksi. Neziri ei ollut pystynyt juoksemaan aitoja sitten huhtikuun.

– Saavuin kotiin ja menin ottamaan magneettikuvan. En tiennyt, mitä odottaa, mutta sydämeni hyppäsi lyönnin luettuani diagnoosin "rasitusmurtuma". Hyvästi olympialaiset, hyvästi unelmat, Neziri kirjoitti.

– Tiesin, mitä minun tuli tehdä. Minun pitäisi vain jättää kausi väliin. Hulluna ihmisenä päätin ottaa riskejä. Päätin kokeilla kaikkea ja en luovuttanut. Valehtelisin, jos sanoisin, että minulla on ollut enemmän hetkiä, jolloin halusin luovuttaa yrittämisen sijaan, Neziri jatkoi.

Pika-aituri summaa kuinka noudatti tiukkaa kuntoutumista, jonka aikana kyyneleetkin ovat nousseet pintaan. Kuuden viikon jälkeen Neziri pystyi juoksemaan jälleen aitoja.

– Se ei ole täydellistä tai niin nopeaa kuin toivoisin. Se on kuitenkin nopeampaa kuin siinä tilanteessa, jos olisin luovuttanut. Työtä on vielä paljon tehtävänä ja meidän tulee suunnitella tarkkaan, mitä voin tehdä, milloin ja mikä on tarpeellista. Otin riskin, mutta haluan riskin, joka on hoidettu hyvin, Neziri totesi.

Neziri päättää päivityksensä kertomalla, että aloittaa pian kilpailemisen.

– Ensimmäinen tulos ei välttämättä ole niin hyvä, kuin se voisi olla. Se on kuitenkin alku, Neziri sanoo. 

Alla Nooralotta Nezirin julkaisema päivitys.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja