Nokian kuolonkolarissa menehtyi kolme nuorta, somettivat ennen kohtalokasta törmäystä – tämä kaikki tragediasta tiedetään

Nokian autokolarissa kuolleet nuoret somettivat ennen kohtalokasta törmäystä – tämä kaikki viikonlopun tragediasta tiedetään 1:18
Video: Tämä kaikki Nokian kuolonkolarista tiedetään.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ilmoitti tänään, että Nokian kuolonkolarissa menehtyi koulun opiskelijoita.

Koulu aikoo suruliputtaa tiistaina tapahtuman johdosta, ja on kertonut tarjoavansa opiskelijoille ja henkilöstölle tukea tarvittaessa.

Kolme nuorta ihmistä kuoli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä henkilöauton ulosajossa Nokialla, kun Porin suunnasta tullut henkilöauto oli suistunut tieltä ja osunut puuhun. Neljäs henkilö joutui sairaalahoitoon.

Poliisin mukaan autossa olleet nuoret olivat laittaneet kuvia ja videoita omille sosiaalisen median alustoilleen.

Poliisi on saanut osan näistä materiaaleista haltuunsa, mutta toivoo, että uhreja tuntevat henkilöt lähettäväisivät uhrien somepäivityksiä poliisille.

Onnettomuuteen ei epäillä liittyvän muita ajoneuvoja tai osallisia.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kolmena kuolemantuottamuksena ja törkeänä rattijuopumuksena.Poliisi jatkaa asian tutkintaa, eikä tiedota tapauksesta toistaiseksi enempää.

Juttua korjattu 18.8. kello 11.02: Aiemmin jutussa kerrottiin, että kaikki kuolleet nuoret olisivat ammattiopisto Tredun opiskelijoita. Tieto on virheellinen. Yksi uhreista ei opiskellut kyseisessä ammattiopistossa. 

kello 15.00: Myös otsikko korjattu.

Lue myös:

    Uusimmat