Yöllinen tragedia Nokialla: Kolme nuorta kuoli liikenneturmassa, neljäs sairaalahoidossa – poliisi vaitonainen tapahtumista

Karu näky Nokian turmapaikalla: Jarrutusjälkien puuttuminen ja katkennut mänty kertovat hurjasta ajonopeudesta – kolme nuorta kuoli 2:15
Katso videolta: MTV Uutisten toimittaja raportoi Nokian turmapaikalta.

Kolme ihmistä on kuollut henkilöauton ulosajossa Nokialla viime yönä. 

Hätäkeskukseen ilmoitettiin Nokian Porintiellä tapahtuneesta ulosajosta kello 1:16. Tapahtumapaikalla todettiin, että Porin suunnasta tullut henkilöauto oli suistunut tieltä ja osunut puuhun. 

Rikoskomisario Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista kertoi MTV Uutiset Livelle, että henkilöauto oli tulossa Porin suunnasta. Nokialla Lähdeniityn kaupunginosan kohdalla auto on suistunut tieltä. Laakso oli hyvin vaitonainen onnettomuuden yksityiskohdista ja siitä, miltä paikkakunnalta nuoret olivat kotoisin.

Kolme kuoli, neljäs sairaalassa 

Poliisin mukaan onnettomuudessa kuoli kolme nuorta ihmistä ja neljäs henkilö on toimitettu sairaalahoitoon. Tapaukseen ei epäillä liittyvän muita ajoneuvoja tai osallisia.

Poliisi tutkii asiaa nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kolme kuolemantuottamusta ja törkeä rattijuopumus.

Asian esitutkinta on alkuvaiheessa. Onnettomuuteen johtaneita syitä ja syyllisyyskysymyksiä selvitellään parhaillaan. Poliisi on tavoittanut vainajien omaiset.

Lue myös:

    Uusimmat