Karu näky Nokian turmapaikalla: Jarrutusjälkien puuttuminen ja katkennut mänty kertovat hurjasta ajonopeudesta – kolme nuorta kuoli

Karu näky Nokian turmapaikalla: Jarrutusjälkien puuttuminen ja katkennut mänty kertovat hurjasta ajonopeudesta – kolme nuorta kuoli 2:15
Katso videolta: MTV Uutisten toimittaja raportoi Nokian turmapaikalta.

Liikenne soljui aamupäivällä rauhalliseen tahtiin Porintiellä Nokialla. Vain joitakin tunteja aiemmin sama paikka oli valtavan tragedian tapahtumapaikka, kun kolme nuorta menehtyi henkilöauton hurjassa ulosajossa. Neljäs uhri on sairaalahoidossa.

Tiellä ei näy jarrutusjälkiä. Auto onkin ajanut ilmeisen kovaa vauhtia päin tien pientareella ollutta mäntyä, joka on katkennut hurjan iskun voimasta. Turma-auto on viety paikalta pois jo aamuyöllä, mutta autosta irronneita säpäleitä näkyy pitkin piennarta kaatuneen puun lähistölle levinneenä. 

Lähiseudun asukas: En havahtunut törmäysääniin yöllä

Turmapaikkaa on saapunut katsomaan Marko Lamminperä, joka kertoo asuvansa vain parinsadan metrin päässä. Hän ei havahtunut yöllä minkäänlaisiin törmäysääniin.

– En mitään kuullut. Aamulla vasta netistä luin.

Lamminperä kertoo, että nuorten kuoleman vaatinut onnettomuus aivan oman kodin lähistöllä koskettaa.

– Kun ei tiedä, ovatko he nokialaisia. Ovatko he tuttuja vai keitä. Onhan tämä todella valitettavaa, Lamminperä toteaa MTV Uutisille.


Lue myös:

    Uusimmat