Kolme nuorta kuoli rajussa kolarissa Nokialla, autosta sometettiin ennen turmaa – jos näit päivityksiä, ota yhteyttä poliisiin

Karu näky Nokian turmapaikalla: Jarrutusjälkien puuttuminen ja katkennut mänty kertovat hurjasta ajonopeudesta – kolme nuorta kuoli 2:15
Katso videolta: MTV Uutisten toimittaja raportoi Nokian turmapaikalta.

Kolme ihmistä kuoli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä henkilöauton ulosajossa Nokialla.

Poliisi kertoo tänään, että autossa olleet nuoret ovat laittaneet kuvia ja videoita omille sosiaalisen median alustoilleen. Poliisi on saanut osan näistä materiaaleista haltuunsa.

Poliisi pyytää vielä uhreja tuntevia henkilöitä välittämään uhrien somepäivityksiä poliisille joko sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamaan Nokian poliisiille numeroon 0295 445 888.

Näin tapahtumat etenivät

Hätäkeskukseen ilmoitettiin Nokian Porintiellä tapahtuneesta ulosajosta kello 1:16. Tapahtumapaikalla todettiin, että Porin suunnasta tullut henkilöauto oli suistunut tieltä ja osunut puuhun.

Poliisin mukaan onnettomuudessa kuoli kolme nuorta ihmistä ja neljäs henkilö on toimitettu sairaalahoitoon. Tapaukseen ei epäillä liittyvän muita ajoneuvoja tai osallisia.

Poliisi tutkii asiaa nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kolme kuolemantuottamusta ja törkeä rattijuopumus. Poliisi kertoo tänään, että asian tutkintaa jatketaan, eikä asiasta tiedoteta toistaiseksi enempää.

Lue myös:

    Uusimmat